it's NOT good to be back

it's NOT good to be back

משמרת ראשונה מאז שבגדתי במסעדה עם איזה ארגון (צה"ל, למי שמכיר) - אווו איזה סיוט! ערבי שישי אצלנו ממש עמוסים ויש תפריט מיוחד, והיו 2 מתלמדים שלא היו הכי יעילים בעולם. ועכשיו - הסיוט של כל מלצרית: אחרי שהגשתי לשוחן חשבון (יש לציין שהשולחן הזה התנהגו כמו חבורת בהמות) ובאתי להחזיר להם את העודף, הם התחילו לצעוק שהם נתנו לי שטר של 100 (והם נתנו לי שטר של 50!!), ואני בכל זאת נגשתי לקופה (שרק אני התעסקתי איתה) לבדוק, והיה שטר של 50 בראש ערימת השטרות (כלומר אין מצב שהתבלבלתי). בסוף, אחרי התיעצות עם המנהלת שנתנה לי גיבוי מלא בעניין, החזרנו לגנבים האלה עוד 50 שח, כשהחזרתי לאותו בחור את ה50 אמרתי לו בשקט שאני יודעת שהוא נתן לי רק 50. ועוד משהו מעצבן - עשיתי היום 95שח טיפ (וממש קרעתי את עצמי בשביל הטיפ הזה) ובגלל שהטיפ מתחלק בין כל המלצרים בסוף יצא לי 25! אוף! מילא להתחלק עם עוד 2-3 מלצריות שיודעות את העבודה, אבל עם עוד 3 מלצריות, מתלמד ופיקולו!?!?! פעם אחרונה שאני שם בשישי בערב עם כזה "קהל" מלצרים! זהו, פרקתי

זה למה אני נגד טיפים משותפים

אבל נראה לי שבקרוב כשאני לפי התכנון אחזור למלצר, לא תהיה לי ברירה, כי נראה שברוב המקומות שאני מתכננת עליהם זה הולך ככה. חברה שלי שיש לה נסיון בעבודה עם טיפים משותפים אמרה לי פעם על זה, שבמקומות כאלו מקפידים אקסטרה על איכות העובדים כדי שלא יהיה מצב שמלצרית מעפנה כמו חלק מאלו שעבדתי איתן, תרוויח על חשבון הקולגות והן יפסידו בגללה, אבל לפי מה שסיפרת אני רואה שזה לא תמיד ככה. בעסה.

למעלה