It's No Secret החבר המניאק מנצל את קיילי
A adamkylie New member 15/8/03 #13 It's No Secret קיילי מקפצת לה לעבר האופק, עם תיק המשקף את המטען הנפשי שלה....... שיר וקליפ חזקים ביותר!!!! אחד השירים שהכי משקפים את קיילי של ה 80's
It's No Secret קיילי מקפצת לה לעבר האופק, עם תיק המשקף את המטען הנפשי שלה....... שיר וקליפ חזקים ביותר!!!! אחד השירים שהכי משקפים את קיילי של ה 80's
ס סקייטר גירל New member 15/8/03 #14 נכון../images/Emo9.gif להבדיל מארבעצתה ראשונים שלה שהיו פשוט שרלין משכנים ו-לא קיילי! בהמשך היא התחילה להיות היא ולא הדמות שלה בשכנים שכנים.... ד''א חמוד לא?------>
נכון../images/Emo9.gif להבדיל מארבעצתה ראשונים שלה שהיו פשוט שרלין משכנים ו-לא קיילי! בהמשך היא התחילה להיות היא ולא הדמות שלה בשכנים שכנים.... ד''א חמוד לא?------>
ס סקייטר גירל New member 15/8/03 #15 כול הכבוד לך בנתיים אני שמה כמה תמו ישנות תמונות ישנות חמודות ךלא מאלו שאנחנו חורשים-מיוחדות שלא ממש מזהים שם את קיילי ואולי כן...חחח זאתי ממש מתוקה נכון? איזה חיוךךךךך
כול הכבוד לך בנתיים אני שמה כמה תמו ישנות תמונות ישנות חמודות ךלא מאלו שאנחנו חורשים-מיוחדות שלא ממש מזהים שם את קיילי ואולי כן...חחח זאתי ממש מתוקה נכון? איזה חיוךךךךך
P p i n g o New member 15/8/03 #16 ../images/Emo45.gif כל הכבוד גם על הפרשנויות! ../images/Emo9.gif אני אעלה את זה בהקדם האפשרי לגלריות - כל הכבוד
../images/Emo45.gif כל הכבוד גם על הפרשנויות! ../images/Emo9.gif אני אעלה את זה בהקדם האפשרי לגלריות - כל הכבוד
P p i n g o New member 18/8/03 #17 ../images/Emo127.gif העליתי לגלריות! ../images/Emo51.gif העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות!
../images/Emo127.gif העליתי לגלריות! ../images/Emo51.gif העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות! העליתי לגלריות!