didalf
Well-known member
תודי שאת מתפתה
תודי שאת מתפתה
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
כאילו מרגיש לי שזה דווקא משהו ממש כן אופייני לךסדרות החודש: heated rivalry בחיים לא הייתי אובססיבית ככה על סדרה שעוד לא ראיתי.
![]()
Liz Duff @producerliz on Instagram: "if this speech works to win the Stanley Cup it has to work to get a show made in Canada right? #heatedrivalry"
In this electrifying speech, a hockey player shares his unwavering dedication to winning the Stanley Cup and the inspiration behind his new queer hockey romance show, Heated Rivalry. With a strong focus on Canadian distribution and fan engagement, this video showcases the unbreakable bond...www.instagram.com
רעות כבר אמרתי לך שאת האדם האהוב עליי בפורום?שירי החודש: הממ... תנו לי לחשוב על זה
וזה לא שיר החודש זה שיר החיים![]()
![]()
Travis Kelce dancing to Opalite #taylorswift #traviskelce #swifties #tloas #popmusic
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
חמודים
חח כן איכשהו אופלייט תפס יותר בתור ה-שיר שלהם למרות שאופיליה גם כן באותה מידה.אוי לא, הם שוברים לי את הלב. זה לא השיר הנכון חחח
אין לי כוח להמשיך לענות על השאלון, בעיקר כי בזבזתי עכשיו המון זמן בלהתפנגרל שוב על כל הקראשים.
אוי חמוד.רק עוד משהו אחד שאני חייבת להוסיף כי זה כל כך יפה
![]()
Never Again on Instagram: "Russian Olympian and figure skating champion Mark Kondratiuk performed a powerful routine to “Hava Nagila” — boldly titled “To Taunt the Jew-Haters.” He isn’t Jewish. He simply refused to stay silent. In a time when antis
neveragainus on November 10, 2025: "Russian Olympian and figure skating champion Mark Kondratiuk performed a powerful routine to “Hava Nagila” — boldly titled “To Taunt the Jew-Haters.” He isn’t Jewish. He simply refused to stay silent. In a time when antisemitism is spreading across stadiums...www.instagram.com
אופייני לי מאוד להתאבסס על דברים ברמה מוגזמת אבל זה כמעט לא קורה לי בסדרות.כאילו מרגיש לי שזה דווקא משהו ממש כן אופייני לך
כן, אבל תמיד נחמד לשמוערעות כבר אמרתי לך שאת האדם האהוב עליי בפורום?![]()
באחד הסרטונים ששמתי אז היא באמת מסבירה את העניין של אבן הלידה.אבל הוא גם חמוד ממש והרעיון שלו ממש חמוד - אופלייט זה אופל (אבן חן) מעשה ידי אדם. אז טיילור כאילו אומרת לפעמים צריכים לייצר את האושר בעצמך ולא לשבת ולחכות שהוא יגיע וזה מה שהיא וטראוויס עשו ומצאו אחד את השניה.
פלוס זה צבע העיניים של טראוויס ואבן הלידה שלו (של חודש אוקטובר).
באמת מענייןזה כן קרה לי גם עם הכי גאים והארט סטופר (מעניין מה משותף לכל הסדרות האלה).
חחח זה בסדר קחי את הזמן תתאבססי על כל שיר כמה שבא לך.אגב בקשר לשירים שכתבת לי בשרשור אוף, אז אני כרגע עדיין באובססיה על אופליה ואיכשהו גם אופלייט הצליח להסתנן לאובססיה אז כרגע זה רק 2 השירים האלה שאני שומעת בלופים.
כן לקחו אותו מראיון שבו היא הסבירה את כל מה שאמרתי והוסיפה את האבן לקינוח חחבאחד הסרטונים ששמתי אז היא באמת מסבירה את העניין של אבן הלידה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.