It's a GIRL !!

nerissa

New member
It's a GIRL !!

יש לנו קוביית שוקולד מתוקה ונשית בבטן של המדהימה מכולן! ו (טפו טפו.. חמסה חמסה, מלח מים מלחי מים.. מסובבת חתול שחור ומקרקר מעל לראש..) מחר, יום שני, הסוויטי האהובה שלנו משתחררת הביתה ותהייה כאן בעצמה! קולולולולולווו.. זוד! אתה דוד לשוקולדה. לא לשוקולד

אסתי69

New member
ישששששששששששששששש

שתהיה בפיצפונית בריאה שתהיה האמא בריאה ושתבוא כבררררררררררררררררררררררררררר

Z o d i a c

New member
אני דודה לשוקולדה../images/Emo70.gif

גם לשוקולד אני אשמח לדאוג אם יצטרך..

nerissa

New member
יא נוטה שכמותך ../images/Emo6.gif

אתה תעסיק אותו כשאני אעסיק אותה

אסתי69

New member
סוויטיייייייייייייייייייייייי

ילדה יפה עם עוד שוקולדה יפה בתוכך התגעגעתיייייייייי אני שמחה שחזרת והבשורות הן טובות (גם אם יקח עוד זמן לטוס) וכן, אני יודעת לא שלחתי מסרים אבל לא הפסקתי לחשוב ולשאול עליך בחלונות הגבוהים את יודעת... אייב בארה"ב עם החוקיקית והבובינה שלו אוהבתתתתתתתתתתתתותך
לך ולה ברוכה השווה

Z o d i a c

New member
שלום לך גיברת!!

הגיע הזמן שתחזרי באמת! כמה זמן יולדים?? והתגעגעתי...

חומד..

כל זה ואיפה הלידה? זה היה רק שמירת הריון, אני עוד לא אחרי. בכל מקרה גמני מאד מאד (אבל מ-א-ד) התגעגעתי, במיוחד לאנשים מסוימים... (כן, נו ברור שאתה אחד מהם) חיבוק ענקי, שמחה להיות פה שוב.

אסתי69

New member
הגבת לי לזה נמחק

היתכן? על כל מקרה מ'כפת לי אם גם אלי התגעגעת או לא אני אליך בטוח כן וזה כייף שאת פה

Y Y Y

איך נמחק??? זה מה שכתבתי שם: לא יודעת אם זה ינחם אותך, אבל ממילא לא ממש היתה לי גישה למחשב רוב הזמן, כך שלא יכולתי לענות ממילא. מה שלומך?

אסתי69

New member
ל'דעת איך אבל נמחק

וזה לא ממש מנחם אותי עדיין לא עמדתי (ישבתי) במילה שלי... אני בסדר גמור מחכה ליום חמישי הבא מתוך כוונה ברורה להתנחלות במרכז ואז.... ואז אוכל לחבק את הבייבית שלך ממצב עומד טוב אני אסתפק גם בחיבוק האמא (כשכולם יעוטו על השוקולד שלך :)) }{

טוב אז אתם יודעים את החדשות...

כן, סוף סוף, רק היום (ולא אתמול למרבה אכזבתי) שוחררנו הביתה. אני ממש בשוק. שכחתי איך הבית שלי נראה, קראתי SOS לעוזרת כי הבית מלא אבק, בוינה.. לא הייתי פה יותר מחודשיים.. מה שלומכם חביבים שלי? התגעגעתם? אני מאד התגעגעתי במיוחד שהבטיחו לי חדר עם חיבור למחשב ובמקום זה העבירו אותי לחדר עם עוד 2-3 נשים צעקניות.. זו יוצאת וההיא באה. זוועה. בקיצור הבייבי יושבת בסדר, לא שהם מרשים לי לטוס במצב הזה אבל יהיה טוב. נקווה לבשורות יותר טובות מהרופאים. למזלי היה רופא יהודי שם שנדלק עלי קצת, שהיה מביא את הלב-טוב שלו (לפ טופ) ונותן לי להשתמש בו ככה מדי פעם. מה עוד? תספרו לי מיד מה קורה אתכם. איפה כולם? למה אני לא רואה הודעות של אייב כבר מלאן זמן? הוא לא אוהב אותנו יותר? אלוהים כמה התגעגעגעגעגעגעתי

SexOnOff

New member
ברוכה השבה ו../images/Emo49.gif

בריאות לך ולקטנה....... ואושר ואושר ומה עוד אפשר לאחל אה כן שתנהל את הפורום בעתיד

SexOnOff

New member
כן אבל אל תכבי אותי

אני עובד טוב יותר בON ,אפילו כשאני קשור......

SexOnOff

New member
אני עדיין צעיר וכוחי במותניי

וחוץ מזה אני עדיין בהרצה......אז לא ממש זקוק למנוחה אולי קצת מכות בישבן....

למעלה