It's a competative world

עופר

New member
מוכרת כרטיס ליציע

יציע 1 הכרטיס יימכר במחיר העלות שלו- 390 ש"ח אל תשלחו הודעות חזרה למשתמש, הוא לא שלי :) 0502286143 לפרטים איזור המכירה הוא מרכז.

Deanb

New member
שלום לכולם! מחפש כרטיס בודד לדשא

גר במרכז ת"א מאוד מאוד חשוב לי. תודה!

מיצי בת

New member
כרטיסים להופעה בדשא

שלום שלום לשותפיי לאהבה הגדולה לדפש מוד אני בטעות... טרם רכשתי כרטיסים
(מאד לא אופייני לי בעיקר שדפש מוד הם הפייבוריטים שלי), בזמן ששלוש חברותיי כבר רכשו כרטיסים לדשא. השבוע התקשרתי ללאן קסטל ועוד כל מיני גופים קטנים שמוכרים כרטיסים והתבשרתי בידיעה המרה שאזלו כל הכרטיסים לדשא....
ברצוני לדעת אם אתם או חברים / מכרים / בני משפחה שלכם בעלי כרטיס לדשא ומעוניינים למכור אותו ..אני אשמח לרכוש אותו מכם... כתובתי היא: [email protected] נ.ב - אוכל גם לרכוש כרטיס לאחד היציעים ולבצע החלפה במידה ויהיה צורך... אנא עזרו לי!!!!!!

מעוניין להחליף כרטיסים על הדשא בכרטיסים ביציע

כן כן יש לי 2 כרטיסים לדשא ואני רוצה להחליף ב- 2 בכרטיסים ביציעים 10 או 3 או 4 או 11 או 2 מי שמעוניין שיתקשר ל - 0544666281 יריב

גם לי יש 2 כרטיסים לדשא ורוצה להחליף ליציע

לכל המעונייןם בבקשה לשלוח מסר או הודעה כאן!!

DrSnoop

New member
מחפשת דחוף שני כרטיסים לדשא לחברות שהתעוררו

מאוחר... להצעות, נא לשלוח לי מסר פרטי תודה :)

Almost me

New member
מעוניינת בכרטיסים לדשא

אחד או שניים במחר הוגן נא ליצור קשר 052-8336676 שלומית

V80

New member
שאלה לגבי מיקום והגעה...

שלום אין לי עדיין כרטיס ואני מעוניינת לקנות - האם זה הזוי או מפחיד להגיע להופעה לבד??? והאם מישהו שמכיר את השערים.... יכול לענות לי: שער 17/18 (הבנתי שרחוק אבל מול... ) או שער 9 (הבנתי שקרוב אבל מהצד...) איזה מהם עדיף??? תודה

setting sun

New member
שלום

הי לדעתי זה ממש לא הזוי או מפחיד להגיע להופעה לבד, יהיו עוד אלפי אנשים שיגיעו להופעה מכל הארץ אולי קצת המוני אבל בקטנה..גם ככה בזמן ההופעה אפחד לא מסתכל מי עומד לידו ומתרכזים במופע לדעתי שער 9 נראה יותר טוב.. שיהיה בהצלחה!

חולוני

New member
אהלן, יש לי כרטיס ליציע 12 ומעוניין להחליף

בכרטיס לדשא. לכל המעוניינים - נא לפנות אליי במסר.

shirim32

New member
אני מעוניינת לקנות! זה עדיין אקטואלי?

אם כן תתקשר 054-6687610

dirty boots

New member
סיוט

אני מחפש בנרות אחרי כרטיס לדשא (כדי להחליף), פרסמתי מודעה בyad2 ובhomeless, חיפשתי אנשים פה ובמועדון המעריצים (ובתגובות שונות), וכל מי שנתקלתי בו או מוכר בזוגות או מספסר... מה עושים?

למעלה