It's a competative world

yairz7

New member
כרטיס להחלפה

שלום, אני מעוניין להחליף כרטיס לדשא בשער 19 תמורת כרטיס לדשא בשער 7. אם מישהו מעוניין, אשמח אם תיצרו איתי קשר - 052-4826093 או במייל - [email protected] תודה רבה, יאיר

מיצי בת

New member
סחה על השאלה המעט טיפשית אבל...

זה באמת משנה??? אני שואלת כי לי ולחברה שלי יש שערים שונים לדשא ולא הייתי רוצה להיות שם בלעדיה

yairz7

New member
יש לזה סיבה

שיכנעתי את חברה שלי לבוא להופעה וקניתי לה כרטיס שהוא לשער אחר מאשר הכרטיס שיש לי ולאנשים שאני הולך איתם. אני מתכוון להגיע די מוקדם כדי לתפוס מקום קרוב לבמה, מה שאומר שאני אהייה שם משהו כמו 6-7 שעות לפני שיפתחו את השערים. אני לא רוצה שהיא תעמוד בתור לבד כל הזמן הזה עד שיפתחו את השערים. חוצמזה, שנראה לי שאחרי שיפתחו את השערים יהיה ממש קשה למצוא מישהו שם, במיוחד באזור שקרוב לבמה. יהיה שם בלגן. אבל, אולי נוכל לעזור אחד לשני - יש מצב שלך יש כרטיס לשער 7 ולחברה שלך לשער 19? או הפוך? :) אם נחליף, בטוח תהיו ביחד...

מיצי בת

New member
אני אברר ...

הכרטיסים לא אצלי בכלל קניתי אותם ברגע האחרון והם עדיין מחכים לי אצל חברה שלי :)

yairz7

New member
יש מצב להחלפה?

אהלן, רציתי לשאול אם יש מצב וביררת אם יש לכם כרטיס אחד לשער 7 ואחד לשער 19 ואתן מעוניינות להחליף? אני מחפש להחליף כרטיס לשער 19 תמורת כרטיס לשער 7

shultz

New member
כרטיס למכירה (לדשא)..

נקנה לפני כמה חודשים ועוד לא נלקח ממשרד הכרטיסים כך שאפשר לאסוף אותו ביחד מ"הקסטל" על מנת להסיר חשש מזיופים. פניות למייל: [email protected] או [email protected] יום טוב ערן.

דיתוּש

New member
החלפת כרטיסים - חשוב!../images/Emo41.gif

היי לכולם, יש לי כרטיס ישיבה אחד, שורה 15 כסא 40. אני מחפשת מישהו שיתחלף איתי עם כרטיס דשא. אם יש מישהו מעוניין אנא שלחו לי מסר! חג דפש שמח, יהודית

ofochu

New member
שלום! מחפש זוג כרטיסים להופעה במחיר הוגן.תודה

נונה301

New member
מוסרת 2 כרטיסים לדשא ( שער 7 )..

בתמורה לכרטיס VIP אחד מוכנה לשלם את ההפרש. תודה.

yairz7

New member
האם זה אומר..

שיש לך כרטיס לשער 7 מיותר? יש מצב לקנות אותו ממך? אם כן, צרי איתי קשר - [email protected] 052-4826093 יאיר

נונה301

New member
כרטיסים על הדשא מוסרת בתמורה לכרטיס VIP...

אז יש למישהו כרטיס VIP???

niros112

New member
למכירה קרטיס להופעה

למכירה קרטיס שער 10 כסא 73 שורה 13 מחיר 450 שח אור - 0578157399 ניר - 0524006469

r e u

New member
מחפשת מאוד מאוד כרטיס לשער/ יציע 3

שמי רעות 054-4445336

slevi75

New member
למכירה 2 כרטיסים לשער 2

2 כרטיסים לשער2 0543978198 שלומי

למעלה