Margarita chum
New member
"its a begining עוף"...../images/Emo118.gif
[דן תורן ומאור כהן-22.11- "לה פאצ'נגה" -כפר סבא] אז הגיע היום הגדול. "יוצאים לחופשי"- כך קוראים לזה. אני, והאוטו, מתייחדים בפעם הראשונה, לאחר שלושה חודשים שלמים של מריטת שערות, הרבה שפשופיםבכנף ובפגוש(כן יחד עם ההורים) וחניות גרועות. כן אז היום אני והפונטו ספייס שלי יוצאות לקרוע את אזור השרון(או אולי בעצם, אזור התעשייה?), בליווי מוזיקת הפרחות הנצחית- ריהאנה, שאקירה, וכל הכוסיות האלה
אבל לא, דוקא לא, למה שיהיה מושלם? גם הופעה של מאור וגם מכונית? טו מאצ' טו אסק. שהרי ההורים שלי הם הלא-פולניים הכי פולניים שיצא לי להכיר, והם בשלהם החליטו שקאיה עבדכם הנאמנה(חח כך כותבים?) עדיין לא מוכנה לנהוג לבד. מילא, כבר לא אכפת לי
....... (ברור שאני סתם משקרת, נכון!?) אני להופעה מגיעה!!
הרי מה יעצור אותי?! ההופעה מרחק 7 דקות נסיעה במכונית מהבית/אוטובוס אחד/טרמפ או שניים במשך חצי שעה- מה זה בשבילי? הרי גם ש"קתרינה" מסכנה לא תמנע ממני להגיע אל הבר המקסיקני-"לה פאצ'נגה". השבעתי את אבא בבוקר, שלא משנה מה,הוא מסיע אותי להופעה... ומחזיר אותי
הוא כבר הבין שהלך עליו כשהוא החליט לא לתת לי את האוטו בכל זאת(אני באמת נהגת טובה!! אבל אימא רוצה שאני אהיה מעולה
). נסעתי(עם אבא החמוד)לאסוף את יוני, ובשעה 22:45 הגענו למקום. חששתי שמא לא יכניסו אותנו, אבל חששותי נמוגו ברגע שהשומר בכניסה אמר:"שלום, אתם יודעים שיש כאן הופעה היום והיא עולה כסף"? עניתי: "ודאי", בקול בוגר ורציני כמו שרק אני מסוגלת לו
נכנסו, ושמחתי לגלות שיפית ה"כפרעלייה" הזאת, השאירה כרטיס, ועוד אייתה את שם משפחתי נכון
המקום היה קטן מדי מלהכיל אנשים
ממש ממש קטן.... וארוך.. ומוזר!!........ ונורא עצבן את קאיה(אל תיבהלו יש לי נטיה להטות את הגוף "אני" לגופים אחרים....) שהיא ברשימת מוזמנים כביכול, ואין לה איפה לשבת. בסוף החליטו להושיב אותי, לא פחות מאשר לצד הבמה
... הנקניקים האלה!!! באסה............ בכל מקרה, שמחתי לגלות לפחות שאני יושבת ליד בעלי מאור. פשוט כך, משמאל לבמה, יותר קרובה למאור מאשר ליוני-שאם לא הצגתי אותו, בחור מקסים מקסים שחולה מוזיקה כמוני
...... ההופעה התחילה בדיוק כשהתיישבנו, דן פתח בשיר "מי שצועק" שפותח את הדיסק החדש(כבר לא כל כך) של תורן עם שליחי הבלוז-"פרח פרי". לאחר כמה שירים, עלה בחור שנראה כמו מחבל, שיער אסוף בקוקו, חצי ממנו מחוץ לקוקו, חולצה ורדרדה מתוקה, וטבעת זהב על יד שמאל בקמיצה..............................- מאור כהן!!!!!!!!!11 התחילה שיחה בין השניים לגבי המראה שהיתה ממולם, ממוקמת בקיר השני ממש ממול הבמה, שבה רק דן יכל לראות את עצמו- מאור היה עצוב לגלות שהוא מחוץ למראה הכ"כ ארוכה הזו...... דן הסביר שהתאורה גורמת לו לראות מים על התקרה, בעוד מאור ייעץ לעצמו בפרהסיה-"להפסיק עם הבאנגים"............. אז ה-מאור עלה, ביצוע מעולה ל"זכרי" המצויין של "הזבובים", "טוב לנו יחד", וא הגיע השיר של דן והשליחים "סופרמן", שבסופו תוך אילתור מוצלח של רגע, שרו "השכן"!! היה ממש מצחיק................ היה עוד מבודלר, מאור לבד, דן לבד, שיר נחמד מאיזה מערבון.... כתוב בפלייליסט "Lost cause" שלא בוצע, ואני תוהה(וכאן מפנה את שאלתי לגרופים הקבועים בהופעות של דן ומאור)האם התכוונו השניים לשיר של בק?! בכל מקרה הוא לא בוצע
הגיע "זרזירים" המצויין, ולאחר מכן "אם את הולכת"- שיר שלדעתי היה הכי טוב בכל ההופעה!!! לא הכרתי אותו, לפי שירונט הוא של דן, אני מעולם לא שמעתי עליו. השיר הוא בעברית, היה אלתור מעניין של השניים באנגלית, לדעתי הייתי היחידה שלא הכירה את השיר, כולם פיזמו אותו בהנאה רבה, ובהחלט הוא היה המוצלח ביותר בעייני. הגענו כבר לקראת סוף ההופעה, מאור החליט שהוא צריך פיפי, ושאין שירותים במקום, ולכן הוא יוצא החוצה, "להשתין בחוץ כמו כלב, גם ככה האמנים בארץ הם כמו כלבים"....... דן ביצע את "הזיות" בגירסא מעולה(למרות שאין על הגירסא של ה-ברי)................(לא בפלייליסט) מיותר לציין שמאור היה מסטול תחת, הייתה לו כוס מוזרה שאין לי מושג מה היה שם, אבל זה היה מוזר..... הוא חזר, קיבל סיגריה מאיזו בחורה יפה, הודה לה עמוקות, והקדיש לה את "הכי יפה בעולם"....................
(למה אני לעזאזל הפסקתי לעשן!?!?!!?
....) במשך כ-ל ההופעה, נפלה למאור הכתפיה של הגיטרה, אז ב"שוב השקר הזה"(השיר האחרון לפני ההדרן)ראיתי שזה מפריע לו. אז בתור אזרחית טובה, וכאחת ששתתה קצת יותר מדי בירה, הרמתי לו בעדינות את הכתפיה, בשיא האדישות, והוא כולו עושה פרצוף סקסי כזה מתרגש
אחר כך, כשחזרו להדרן, הוא כבר ביקש שארים לו את הכתפיה בשנית, והרגשתי שכל הבחורות נועצות לי עיניים של "איזה מתחנפת"................................
אאעאעעאעע אבל הוא ביקש!!! כמה מפתיע, ההופעה הסתיימה עם "Carol" המושלם, בגירסא ים תיכונית מוזרה להפליא............................................... אבל מעניינת. מאור פצח בתנועות של תרנגולות, הוא נראה כמו איזה עוף מרוט ומצחיק
"אל תתביישו.... תעשו גם אתם תנועות של תרנגולת"......
בסוף ההופעה דן ניסה לשוא למכור דיסקים שלו, ואני קיבלתי את המפרט של מאור-כשכר טרחה על עבודתי הרבה כשולייה לצידו
ובעודי מעכלת את הבירה-שמשום מה הוציאה אותי מפוקוס-(זה מה שקורה שבוגדים בגולדסטאר), חשבתי לעצמי: המתנה הכי מתוקה שיכולתי לקבל לקראת יומולדת 18............... תודה ליפית המדהימה הזו!!..... שחסכה לי המון המון כסף, ועזרה לי לקנות בירה לרוב
[דן תורן ומאור כהן-22.11- "לה פאצ'נגה" -כפר סבא] אז הגיע היום הגדול. "יוצאים לחופשי"- כך קוראים לזה. אני, והאוטו, מתייחדים בפעם הראשונה, לאחר שלושה חודשים שלמים של מריטת שערות, הרבה שפשופיםבכנף ובפגוש(כן יחד עם ההורים) וחניות גרועות. כן אז היום אני והפונטו ספייס שלי יוצאות לקרוע את אזור השרון(או אולי בעצם, אזור התעשייה?), בליווי מוזיקת הפרחות הנצחית- ריהאנה, שאקירה, וכל הכוסיות האלה