it's דיון time

Beautiful SouI

New member
it's דיון time../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

|הגדש|WA סינגל כושל
קודם כל WA לא הושמע כמו שאר הסינגלים,הקליפ לא מגיע לארץ[לפחות אני לא ראיתי]. אם אתם מאמינים שהוא כושל,נראה לכם שזה בגלל הקטע שהיא לא הגיעה לארץ?,שזה הוריד את המכירות של ברייק? ופתאום WA יוצא מהמצעד של 100fm והם מכניסים את Breakaway,כה-"סינגל החמישי". נראה לכם שזאת הייתה טעות להוציא את WA? או שאני הוזה והוא בעצם סינגל מצליח?
. יאללה,שוטו
.

YouFoundMe

New member
מגיבה../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

וואי אני ממש אוהבת את WA! באמת,אני חושבת שהסיבה היחידה היא שאנשים ממש לקחו ל
את הביטול של ההופעה ואמרו "סבבה,ננקום!" מוהוהא. ולעניין- BA הוא שיר מדהים באמת אני חרשתי עליו ברמות פעם,[אבל הקליפ.כ"כ לא קלי.
] אבל זה היה שטות להכניס עכשיו את ברייק משום שתם זמנו קצת,לא חושבים? לפחות בישראל. אנשים לא יתלהבו. אני מצטערת פיפול אמנם לא לנו אבל לישראל תמה תקופת הדיסק ברייקאווי. וזה לא כי קלי גרועה.וזה לא כי אנשים כועסים [הם כן אבל זה לא הקטע] זה פשוט מאוד כי קלי הפגיזה,נתנה 4 סינגלים מעולים אנשים התלהבו אבל התקופה הזאת נגמרה. הו,נתתי פה מגילה!
ברייק אווי,רק הצלחה נאחל לך במצעד ווואלק אווי אני מצטערת שהעיפו אותך

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifWA, כושל../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני לא חושבת, אבל אולי פשוט לא הוציאו אותו בזמן... כי בישראל היא הוציאה אותו אחרי BOY, שאנשים נורא אהבו אותו וזה שיר מאוד...חזק, ועכשיו שהיא הוציאה את WA הוא יותר קליל כזה-BOY לא ניצל את כל מה שהו יכל לנצל... וברייק? תמיד חשבתי שהוא ייצא ממזמן
אבל כן, אני חושבת שברייק היה אמור לצאת לפני WA, כי WA יותר קליל, וברייק פחות קליל...זה היה צריך להיות בהדרגה-היא יכלה להוציא קֹדם את ברייק, ואז את WA וכן, כולם עכשיו מחרימים את קלי רק בגלל שהיא לא באה...מעניין מה היה קורה אם זה בכלל לא היה בתיכנון-כי אם היא כן הייתה באה ברור שפתאום כולם היו מתאהבים בה
נראה לי פעם ראשונה אני כותבת תגובה לאיזה דיון ונוקטת עמדה אחת, ולא 68 עמדות

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא מחרימים מחרימים...

אבל פעם היית שומעת לפחות פעם בשעתיים שיר אחש של קלי ברדיו, ועכשיו זה הפך להיות די נדיר
או שאנחנו באמת סתם פרנואידים

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיש בזה משהו

טוב, יש בזה משהו די גדול היא הייתה צריכה לשחרר אותו איזה חֹדש חֹדשיים אחרי התאריך שהיא הוציא אותו העולם עדיין היה בשוק מBOY, וזה קצת הרס...

Shiri from the block

Active member
אני מקווה שאת צוחקת " לא ניצל את כל מה שהו יכל לנצל..." מה?? לא ניצל את כל מה שהוא יכל לנצל?? הוא היה השיר הכי חרוש שאפשר../images/Emo122.gif כל איש ואיש שר אותו, הוא היה רינגטון של חצי ארץ, ושוב- הוא נטחן בטירוף../images/Emo122.gif

daphnef

New member
הוא לא סינגל כושל כל כך..

כאילו כל שיר עובר זמנו..ככל שתוכנים אותו יותר ויותר... למשל ביקוז אוף יו..אז הצליח בגדול, ואז ירד, וככה גם WA.

Beautiful SouI

New member
בסדר אבל BOY היה יותר במצעדים.

אנשים השתגעו על השיר הזה
ו-WA הוא ויתר סתם איזה שיר שהיא שרה
.

ברור שהוא יכשל!../images/Emo13.gif

הוא שיר שיטחי, הקליפ שלו מזעזע, והיא צועקת בו בלי שום קשר!
ובכלל, המדינה שלנו לא מתה על השירים בסגנון כזה, אלא אם כן בריטני שרה

14מתן

New member
סך הכל הוא לא היה כושל

הוא פשוט לא הצליח בטירוף כמו השירים הקודמים והאמת שהוא גם לא כל כך ברמה שלהם אז לא נורא

למעלה