iTRIP

uncle131

New member
iTRIP

שלום לכולם. מנצ'מע? רציתי לשאול את החברים הנחמדים כאן כמה שאלות בנוגע לאייטריפ. ראשית היכן ניתן לקנותו בארץ והאם הוא שווה את המחיר. קלות השימוש? למיטב הבנתי המוזיקה נקלטת בתדר FM שצריך לכוון באוטו? איך זה מתבצע? האם מישהו מכיר איזה סקירה עניינית וטובה על המכשיר? מה דעתכם עליו בתור משמתמשים? תודה מראש, אנקל

roy27787

New member
--->

אין הרבה מה לסקור ולהרחיב עליו.. סך הכל הוא פלאגין קטן במתחבר לפורט האוזניות והקונטרול ביחד ...(משם הוא מקבל את החשמל שלו..) כשאתה מקבל את המכשיר אתה פשוט מחבר את האייפוד למחשב ומעלה כמה פלייליסטים של ה itrip שהם בעצם מסבירים לו על איזו תחהנ לפעול.. מחבר את האי טריפ לאייפוד וניגש למכונית ..שם על תחנה ריקה כלשהיא..(לא חובה...אבל אתה תצטרך להשתמש במשהו שיהווה מאריך ,כמו היד שלך שיכולה לשמש כאנטנה...:)) לאחר מכן מכוונים על התחנה הרצויה באייטריפ ובאיפוד וזה אמור לפעול.... סך הכל פועל די טוב....אני מרוצה... ויחד עם ה icharger זה בכלל כיף... המחיר בחול הוא בסביבות ה 30 דולר...בארץ כ 200 ומשהו שקל. עם זאת,הייתי ממליץ לקנות משדר רדיו חיצוני שפשוט מתחבר ליציאת ה phones על מנת ליצור תאימות עם מכשירים אחרים כמו מחשבים ניידים..(תאר לך מזה לראות סרט במחשב במהלך נסיעה עם הסראונד של המערכת סטריאו?זה לא מתאפשר עם האייטריפ.) ודיסקמנים.

moris888

New member
אתה מכיר ספציפית משדר חיצוני כזה ?

בארץ במחיר סביר - אני מחפש מזמן....

moris888

New member
...................................

קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........קידום...........

למעלה