Italia Uno

itay82

New member
Italia Uno

Am going to Triest in three weeks, and will spend about 2 weeks over there. The problem is that 2 weeks in Triest are a lot of time, especially that during this time I am not going to be able to get the full attention from my little Italian. Anything to do in the area?

eig

New member
אפרופו איטליה,

מישהו היה בלוויה של הפאפא ??

eig

New member
ונישאר באותו שירשור...

היה איזה כתב ב walla שכתב קצת על מות האפיפיור, והיה לו תיאור מעניין של הכניסה הקתלוית והנה זה בשבילכם: ..."מדובר בצביעות שאין לה גבול, כי כולם יודעים שאחרי האירוויזיון, הכנסייה הקתולית היא הארגון ההומוסקסואלי הגדול בעולם. הכמרים הקתוליים לא מתחתנים לעולם. הם לובשים שמלות אדומות, הם שרים שירים בקולות גבוהים עם אורגן והם גרים בכנסייה - חדר מעוצב בקיטשיות עם פסלים מהמאה ה-15, תקרה גבוהה וחלונות צבעוניים - מה יותר הומוסקסואלי מזה? ואחרי כל זה עוד היתה לאפיפיור החוצפה להגיד שיחסים הומוסקסואליים הם תועבה, אלא אם כן מדובר כמובן ביחסים שנעשים בהסכמה, ומתוך רצון של שני הצדדים, בין כומר ושלושה ילדים בני תשע מהמקהלה שלו (מקהלה של ילדים בני תשע - קשה להסביר כמה הדבר הזה הוא החלום הרטוב של הגיי המצוי)"...

ro99

New member
ונמשיך...

כתבה רצינית ומאוד מעניינת ונכונה על ההתעלמות של רבים ש-should have known better מהפשעים נגד האנושות של האפיפיור בפרט והכנסיה הקתולית בכלל. גם מדבר על ה-Diana syndrome שבאבל ההמוני כביכול. מאוד מרענן.

ciccio

New member
Trieste

מקום יפה ככה אומרים, תתלבש כי היא מפורסמת ברוחות המקפיאות שלה... ואפריל קצת משוגע במזג האוויר... כרגע גשום. אין לי מושג ירוק מה יש שם... זה מה שמצאתי לצערי באיטלקית. פריולי קרובה לונטו תוכלו תמיד לסע לונציה (יפה, אבל מתה כמו קרול וייטילה) או לערים לאורך עמק הפו מלאות בוילות פלאדיניות, ורונה שאומרים עליה שהיא יפה וכבר יש בה יותר חיי קהילה הומואית... טוב התרחקתי מטרייסטה קצת... מזרחית יש לך את טרנטו איזור איטלו-גרמני שמפורסם בהרי הדולומיטים.

odedee

New member
אני גם אומר - ונציה!

אני מת על העיר הזו. כשהולכים ברחובות של ונציה מרגישים בזמן אחר, בעולם אחר. העיר המתה-חיה עושה לי את זה. האור המיוחד שלה, זכוכית מוראנו, המים שמציפים אותה. אם הייתי יכול הייתי מבקר בה כמה שיותר, לפני שהיא תשקע סופית. אם אתה מתעקש לחפש אקשן בטריאסטה, הנה הרשימה.

itay82

New member
hmmm... thanks

but the problem is not during the night, but things to do at daytime. Venice is in the shopping list, but more for "meet the parents" sort of day than anything else. Other than that, we're probably going to do Treviso, and I'll probably try to get as much as I can out of the cheap buses to Slovenia. Although, it still leaves me quite a bit of time I have to kill in Triest. thanks anyhow

למעלה