../images/Emo204.gif ביקורת שלי../images/Emo9.gif
הייתי צריכה לעכל טיפה את האלבום... אז הנה מה אני חושבת על האלבום

If I Never See Your Face Again שיר דיי טוב, יש בו משהו טיפה ממכר. לא מספיק חזק בשביל לפתוח אלבום. הם היו יכולים לעשות אותו טיפה יותר רוקי. אדם נשמע קצת חלש, חסר לי מאוד החוזק בקול שלו. באופן כללי אני חושבת שהאלבום מסודר בצורה לא טובה ממש. ציון: 6 מתוך 10 Makes Me Wonder שיר טוב, הרגשתי חיבור מיידי למילים. הלחן בסדר... סה"כ שיר שנועד להיות להיט. ציון: 7 מתוך 10 Little Of Your Time שיר מעולה! ממכר בטירוף והלחן ממש חמוד.רק חבל שהוא קצת מידי... אין לי מה עוד להגיד על השיר הזה, פשוט מעולה

ציון: 10 מתוך 10 Wake Up Call שיר על גבול המצויין! אהבתי את הלחן, כיף לשמוע אותו, אבל שוב בפזמון אני מרגישה שחסר משהו, ואני לא יודעת מה
ציון: 8 מתוך 10 Wont Go Home Without You השיר בסדר. יש בו עוצמה טובה, מילים בסדר, לחן טוב. אבל, יש בו תחושה של היסחבות. אם אתם לא במצברוח לשמוע שיר שהוא חצי בלדה, אתם תרצו להעביר אותו. ציון: 6 מתוך 10 Nothing Lasts Forever קנייה ווסט ואדם, זוכרים? ממש לא אהבתי את השיר. לא חזק מספיק, לא נוגע מספיק. השיר יחד עם קניה נשמע הרבה יותר טוב. ציון: 3 מתוך 10 Cant Stop מעולה! חזק, רוקי, פאנקי, מארוני לגמרי וכיפי לגמרי! הלחן מעולה, אדם שר מצויין והמילים חמדמדות. אחד הטובים באלבום לדעתי. ציון: 9 מתוך 10 Goodnight Goodnight בלדה מצויינת! למרות שהלחן מזכיר באופן מפחיד את Californication של RHCP אין לי מה להגיד חוץ מזה, לחן מצויין (חבל שהוא חצי גנוב), מילים מצויינות, שירה מצויינת.
גם זה אחד מהטובים. ציון: 10 מתוך 10 Not Falling Apart חלש מידי בהתחלה אבל בסופו של דבר שיר טוב. הוא דיי קליט. אהבתי את הלחן, את המילים פחות. ציון: 8 מתוך 10 Kiwi מ-ע-ו-ל-ה! השיר הזה ממש סקסי, מתוק. הוא היה המועדף עליי אחרי השמיעה הראשונה וגם עכשיו הוא בין המועדפים. הסולו גיטרה בסוף השיר עושה אותו אפילו יותר טוב. ציון: 9.5 מתוך 10 Better That We Break שיר טוב מאוד. הכל בו טוב מאוד חוץ מהקול של אדם שלא מספיק רגוע לשיר לדעתי. ציון: 8 מתוך 10 Back At Your Door פשוט מעולה

ממכר מאוד, אחד הטובים באלבום

ציון: 9.5 מתוך 10 Infatuation זה שיר בונוס, אני לא חושבת שיש אותו לכולם. למי שאין שישיג מהר! ציון: 9.5 מתוך 10 לסיכום: אלבום טוב מאוד. אני לא חושבת שיש מקום להשוות בין האלבום הזה לSAJ... בסופו של דבר, אני חושבת שהיה שווה לחכות