It`s time to say goodbye :(

It`s time to say goodbye :(

ביום שישי בבוקר אני טסה וכנראה אני לא אכתוב כ``כ הרבה...וזו גם הסיבה שלא כתבתי אתמול...אזזזז....אני טסה ל-12 ימים לצרפת&גרמניה ואני אחזור במשהו כמו יום שני (או שלישי) ואני אנחת ב12 בצהריים לכל המעוניינים (ואני מניחה שאין כאלה)...אל תכתבו הרבה בלעדי! :( *עצובה* ועכשיו אני אשתף אתכם בשמחתי: קנו לי לטיסה את Small Gods, Interesting Times וMen At Arms ואני מאושרת...^_^ *מאושרת יחסית* סיונרה, אדיוס, א טוט אלור וכל אלה....ביי! -ליאת- ~*Lady Margolotta*~

LuNaTiC

New member
את רוצה לגרום לי לבכות?

אני כל כך עצובה... כולם עוזבים... מי ישעשע את חברי הפורום? מי ידפוק את הראש בקיר? *סניף סניף* אני כל כך עצובה.. באמת, זה משפיע עליי.. פרידות.. הייתם צריכים לראות איך התחלתי לבכות בקורס מדצים כשהייתי צריכה ללכת... אבל ליאת, תעשי טובה ותיכנסי לאיי סי קיו כדי שאני אוכל לשלוח לך את הקובץ הזה.. הממ, את יודעת למה אני מתכוונת? כי אני לא רוצה להגיד. אז שתהיה לך נסיעה טובה.. ביי ביי! -ענבל-

אוווווו...

זה אולי יישמע קיטשי כמו שמשאלות יכולות להתגשם וכוכבים נופלים אבל באמת לא יהיה פה אותו דבר. איפה כל דפיקות הראש החביבות בשולחן? הדיונים הסוערים שאת מפתחת? והתגובות להודעות... מווווואהההה! ייתכן שאת חושבת שאני לא מכירה אותך כי אני חדשה, אבל אני מכריה כי הרבה לפני שהתחלתי לכתוב הייתי קוראת נלהבת וחוץ מזה אנחנו באותו ביצפר...

תגידי...

מה העניין? את תמיד כל כך פוחדת שיגלו באיזה ביצפר את... אני עולה לכיתה ח` ואם אינני טועה מאוד את עולה לט`, ונפגשנו פעם בחדר מחשבים ושמעתי מישהי שקוראת לך ``ליאאאאת!`` ובדיוק בהיתי בפורום הזה,וגם את ואת ישבת לידי והאסימון נפל לי... ואז שאלתי אותך בהתרגשות: אתthe skiter woman? ואמרת שכן! טוב אז שתהני, ותחזרי מהר דרך אגב, מה תעשי אחרי שתפרקי את המזוודות? *מביטה בך בחשדנות ותוהה מה מידת נאמנותך לפורום הזה*

הממממפפפפפ....

*פלאשבק* אההה...טוב, עכשיו אני...אההה...חושבת שאני יודעת מי זו...^_^ --ליאת-

LuNaTiC

New member
אוו איזה מגניב!!!!

צירופי מקרים מוזרים יש בעולם.. הלוואי וגם אני אגלה שמישהו מהפורום הוא מהבית ספר שלי!! אמ.. האמת זה לא לטובתו... בטח כולם חושבים עכשיו ``הלוואי שלא הלוואי שלא``... המפ ^_^ -ענבל-

למעלה