אביר בעלות השחר
New member
IT IS BACK../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
זוכרים את הסיכום היומי שפעם עשיתי לכם, שכל הזמן זיינתי את השכל וטחנתי שטויות? ובכן... הפסקתי לעשות את זה במשך זמן מה, כי אחרי שנגמרו השידורים החוזרים של CSI לא הייתי מקבל מספיק מנת אקשן יומית... BUT NOT ANY MORE!!! |אזהרה לשירן, אל תקראי הלאה עד שתראי את פרק 8 ב"24"!| היום ב"24" היה פרק טואף...
אומנם עדיין לא משו ברמה של העונה הראשונה והשנייה, אבל זה מתחיל להשתפר... בפעם השנייה היה רגע מותח באמת (הפעם הראשונה הייתה בסיום פרק 3)! מתי שג'ק כיוון אקדח לצ'ייס ממש לא הייתי בטוח שצ'ייס הולך לצאת מזה בשלום... בררשט ואולי חבל שרמון לא נתן לג'ק אקדח טעון, כי צ'ייס האדיוט הזה פשוט פיקשש הכל! שייחנק החולירע! למה הוא תמיד חייב להידחף?! הוא לא יכל לברר את כל הפרטים לפני הוא יצא למשימת התאבדות?! הוא חייב להיות כזה מטומטם?! זאת הסיבה שהוא לעולם לא יהיה כמו ג'ק... אגב 24, אני רוצה לציין ששמתי לב לסימפטום מוזר בבעונה השנייה והשלישית... שימו לב שבעונה השנייה, מתי שהם עושים דיון בקונגרס על האם להדיח את הנשיא - אז הם מראים את הקטע שמענים את רוג'ר סטנטון... ואז לפני שהוא שמראים את הקטע בו הוא מתוודה ונותן מידע, אז נאמר שכאן נגמרת הקלטת... עכשיו זה די ברור שמישו חתך את החלק הזה... ואף פעם לא גילינו מי בדיוק! כמובן שתמיד אפשר לאמר שמייק עשה זאת, אבל תחשבו קצת: למייק באמת יש מספיק משאבים בשביל לעשות דבר כזה, בלי להיתפס? וגם אם כן, איזו סיבה יש לו? הרי גם אם היו מראים כיצד סטנטון שופך מידע ההצבעה הייתה בכל זאת הולכת בשביל הדחת פאלמר. ודוגרי נראה לי שהמצפון של מייק הפריע לו מספיק בכל הקטע שללכת מאחורי הגב של הנשיא, אז לא נראה לי שהוא היה מתחיל לעשות קומבינות (
) ולהתעסק בדברים לא חוקיים בעליל... בכל מקרה, זה לא מתאים לו. ואם זה לא מייק - אז מי חתך את החלק הזה בקלטת...? זה חייב להיות מישו מאוד בכיר בבטחון, אחרת הוא לא היה מצליח... והוא גם צריך להיות מקורב לכל העניין של CTU. ולפי דעתי ג'ק חושד שיש באמת חפרפרת, ובגלל זה הוא ביקש שכל המבצע הסודי שלו, של טוני, ושל גאייל יישאר בחשאיות - בשביל שלא יתפקשש. בכל מקרייס נעזוב את זה לרגע זה... היה פרק טוף, והסלאזרים שולתים! במיוחד רמון... הוא ענק! היום ראיתי חצי מהפרק של "7 ימים"... פשוט קודם הייתי עסוק בסרט אימה נחמט, על חבורת קימבות שיש רוצח מטויירף שרודף אחריהם... היה די מפחיד, והשחקן של אנג'ל כיכב שם... אפילו אחת מהן סיפרה בדיחת קרש כזאת שהיא אמרה על הדמות "וול היס נוט אנג'ל, באט הי איס נוט דה מורדרר..." בכל מקרייס היה נחמט, ובסוף הסתבר שהרוצח הייתה בעצם רוצחת, להלן אחת מן הקימבות, שמסתבר שבילדותה הייתה שמנה ולא התגברה על כך עד עתה...
כן'כן, מפגר, אני יודע, אבל מה ציפיתם מסרט אימה אלום שם? אם אתם רוצים סגנון לכו אל פרדי קרוגר
איפה הייתי? אהה כן... "7 ימים"... היה פרק יפה, לפי מה שהבנתי (אמרתי לכם, ראיתי רק חצי פרק) מישו סחט את הנשיא וגרם לו לעשות טעות איומה אז פארקר נשלח חזרה בזמן והצליח לעצור זאת, בזמן שהוא מתמזמז עם הפסיכולוגית של הנשיא, שבאופן נורא מפתיע (
) נראיתה כמו קימבה בעצמה, אבל עשתה רושם של חכמה... האמת זה די מציק לי שאני מתחיל לראות מפרק כזה מאוחר, אבל לא נורא :| אוי בלעט... איזו מגילה! טוף אני אסיים, אך לא לפני שאמליץ על קצת אקשיין למחר: מחר ב11:45 יש את "פארק היורה 3" של סטיבן שפילברג... מומלץ
לאחר מכן, ב15:00, יש את "שעת העכביש"... שזה מותחן המבוסס על ספרו של סטפן קינג... שני הסרטים משודרים בסינמה 3
זוכרים את הסיכום היומי שפעם עשיתי לכם, שכל הזמן זיינתי את השכל וטחנתי שטויות? ובכן... הפסקתי לעשות את זה במשך זמן מה, כי אחרי שנגמרו השידורים החוזרים של CSI לא הייתי מקבל מספיק מנת אקשן יומית... BUT NOT ANY MORE!!! |אזהרה לשירן, אל תקראי הלאה עד שתראי את פרק 8 ב"24"!| היום ב"24" היה פרק טואף...