it´s a Miracle/Culture Club

turrican

New member
it´s a Miracle/Culture Club

אחד השירים היפים של מועדון תרבות . השיר מהאלבום Colour by numbers מ-1983. בקליפ הצבעוני בוי גורג´ "הגבר" מסתובב בקרוסלה.. היכן הם הימים של "תרבות אגדה" ?? היתה שמועה שהוא קיבל את החולצה ממישהו במלון באילת..הייתכן?? ועכשיו נימה אישית : באמת מתי יקרה במדינה שלנו נס ויהיה סופסוף שקט???????????
Guns that cross the street You never know who you might meet Who´s in disguise Ooh as you blow a storm There´s no one there to keep you warm It´s no surprise There´s something in my eyes Chorus: It´s a miracle It´s a miracle It´s a miracle It´s a miracle It´s a miracle It´s a miracle And dreams are made of emotion Dance with the counterfeit The plastic smiles and micro heat I´ll meet you there Run to the edge of town Where Hollywood lay its footprints down Monroe was there But do you really care (chorus) Guns that cross the street You never know who you might meet Who´s in disguise Ooh as you blow a storm There´s no one there to keep you warm It´s no surprise There´s something in my eyes (chorus) Cry it´s a miracle(x4)​

../images/Emo99.gifהם בכלל מעולים

נורא אהבתי את church of the poisend mind ואת karma chamilion. שמתם לב למשל שבקליפ של do you really want to hurt me בוי ג´ורג´ מסתובב בכובע חסידי (כל כך אייטיזאי! ג´יזס! אני מתגעגע לאייטיז!!!!!!!) ולובש חולצה שרקום עליה בעברית (!!!) "תרבות אגודה"? בטח איזה חבר יהודי בלונדון, עם עברית יידישאית אירגן לו את זה...
אני רוצה! אולי בגילגול הבא אני אחזור לאייטיז...הלוואי.

באייטיז הכל נראה יותר טוב

ראיתי את ג´ון מוס המתופף האקס-חתיך בראיון לא מזמן ומה אני אגיד - כל שנה שעברה הותירה עוד צלקת בפניו המחוטטות. ובוי עצמו נראה מחורפן לחלוטין - לבוש מכף רגל ועד ראש בבגדי משבצות שחור לבן - כולל נעליים, כובע והכי גרוע: איפור משבצות על כל הפנים.

בעצם, אלאדין נראה ממש זוועה ב- 80

לקראת סוף ה- 90 הוא כבר נראה הרבה יותר טוב (אבל אז היה כבר מאוחר מדי והמוזיקה הייתה זבל
).

בוחטיה אחת?

אלף בוחטיות. ובוי יקירנו הבטיח שהוא כבר לא מאוהב בג´ון מוס ולכן הסיבוב לא יגמר בפיצוץ הפעם. נראה נראה...

ממש! איך אפשר שלא להתאהב בג´ון מוס

אני בטוח שבוי עדיין חולה עליו. ואני צופה לפחות משהו מאחורי הקלעים. למרות ש...אלאדין, אתה צודק. ג´ון היפה התבגר (כמו כולנו) ועכשיו הוא כבר פחות אטרקטיבי. לא יודע, נראה כבר. red, gold and green...

היה ממש משעשע

כשקאלצ´ר קלאב הגיעו לארץ, היה צריך לזרוק עצם לילדות. מה יתנו להם? בוי ג´ורג´ להעריץ ולתלות פוסטרים שלו??? בחיים לא. פתאום ג´ון המתופף נהיה לכוכב - פוסטרים במעריב לנוער וכאלה, וכל הילדות רצו אחריו ובכו וצרחו.

למעלה