israelbody 10 אחוז הנחה

MidNight Flame

New member
משתדרגים מ"יקר מאוד" ל"יקר"?

pegasus27

New member
חחח אשכרה, אני כבר שנים לא קונה שום תוסף...

בארץ, מחירים כאן בשמיים, למזלם יש מספיק אנשים שלא יודעים שאפשר בקלות לקנות מחו"ל בהרבה יותר זול לכן לא פושטים רגל.

swelli

New member
אני לא בטוח שאתה צודק..

אני חיפשתי לקנות אבקת חלבון.
ההפרש בין bodybuilding.com למחיר בארץ - פחות מ 100 ש"ח..
כל הסרט הזה, לא בטוח ששוה את המחיר הקצת יותר נמוך.
המשלוח + המע"מ שמשלמים פה, הורס את הכדאיות לקנית חלבון מחו"ל.
באסה.

pegasus27

New member
לגביי אבקת חלבון יש מצב שאתה צודק, לא בדקתי..

את המחירים בארץ לעומק, אני אישית מזמין את שלי WHEY ISOLATE מחו"ל תמיד כי אני מאוד רגיש ללקטוז. 57 מנות של 20 גרם חלבון + BCAA ושאר האמינו ב 170 שקל כולל הכל. אותה אבקה בארץ עולה בארץ מעל 300 שקל ולא יודע אם זה כולל גם משלוח. אבקת חלבון הוא מוצר ששוקל הרבה לכן כשאתה מזמין מחו"ל גובים הרבה על משלוח וזה אולי פחות משתלם, אבל אתה יכול לבדוק תוספים אחרים ששוקלים פחות ותראה את הבדל המשמעותי במחיר, מתוך סקרנות בדקתי אתמול כמה עולה NO EXPLODE בארץ גובים סביבות 430 שקל שאתה מזמין מחו"ל זה רק 220 שקל אותה כמות ואתה משלם רק על משלוח, אני אישית לא שותה את זה אבל אתה יכול למצוא הרבה דוגמאות כאלה, ZMA למשל גם הרבה יותר יקר כאן בארץ, גם ZMA לא שותה, לא הכי יעיל ועושה חלומות מטורפים והזויים , למשרוצה ריגוש בלילות כדאי לו לקחת את זה :)
גם בחו"ל יש לך מגוון תוספים הרבה יותר גדול מאשר בארץ, אני לא אוהב לדחוף לגוף שלי את הפורמולות האלה לפני האימון שאמורות להמריץ אותך ולתת לך BOOST הנקראות NITRIC OXIDE שמכילות 20 אלף חומרים והן מאוד חזקות, אני פשוט מזמין במחיר זול MICRONIZED CREATINE ,ARGININE ETHYL ESTHER, AAKG , חלק יגידו שזה מיותר, שלא צריך את זה אבל אני במהלך השנים ניסיתי על עצמי הרבה תוספי תזונה ואני יכול להגיד בוודאות שמתי שאני שותה, כמה סוגים של L-ARGININE כמו ETHYL ESTHER או AAKG ו L-CARNITINE וכמובן CREATINE הגוף שלי הרבה יותר עמיד ללחצים שאני מפעיל עליו בזמן האימון ואני מתנפח יותר, אני תמיד עושה את אותה שגרה של תרגילים כי יש לי כתפיים מאוד רגישות, זה תרגילים חזקים שאני עושה של פיזיוטרפיה אבל חזקים, וכשאני לא שותה את התוספים לפני האימון שלי אני יכול להרגיש שהרבה יותר קשה לי והכתפיים יכאבו.

בכל אופן אני רק מנסה לעזור בשמחה לאנשים כאן שרוצים לקנות תוספי תזונה ולא להתרושש בדרך....

swelli

New member
תודה על התגובה..

אגב, יש מצב לקבל לינק לחלבון שאתה מזמין..?
גם אני רגיש ללקטוז וקונה Dymatize, רק שהמחיר שלה מ ט ו ר ף .. ובאמת יגרום לי להפסיק לקנות.
אם המחיר הכולל של המוצר + המשלוח לא עובר את ה 50$, מצבך טוב יותר..
מחיר המוצר שאני משתמש מגיע ל 100$ כולל משלוח, לכן יש תוספות מיסים בארץ..

pegasus27

New member
אגב אני לא יודע על איזה מע"מ ומיסים...

אני כבר הרבה זמן משלם רק על משלוח, פשוט צריך להשתדל שהמחיר לא יהיה גבוה מדי או שהמשלוח לא יהיה כבד מדי, רק פעמים בודדות שילמתי מ"עמ של 50-60 שקל על משלוחים שנסחפתי בכמות או במחיר של ההזמנה, אבל מאז למדתי איך להמנע מזה.

למעלה