Israel

MissUnKnown

New member
Israel

i just finished my last exams and im packing like crazy cuz im leaving to israel in less than 24 hours. it has been 3 years since i last visted,and this time my boyfriend is comming with me which should be cool. afterwards ill be going for a few days to paris and amsterdam if anyone wants to meet let me know

kit k@t

New member
איזה כיף לך!

החבר לא ישראלי, נכון? אז תצטרכי לספר לי בדיוק מה הוא חשב על הארץ... אני חושבת על לקחת את החבר שלי לשם בפעם הבאה, אבל מפחדת שהוא לא הכי יסתדר שם, וישתעמם... הדבר ההכי שווה זה שיש לך על מי להישען בכל הטיסות. :) כמה זמן הטיול שלכם? נראה לי מדהים לעשות טיול בארץ, ואז להרגע באירופה... תהני! קאט

MissUnKnown

New member
it going to be 7 weeks

Yeah I was a bit worried about taking him with me, to meet my family and especially with my grandmother who is religious. I hope everything will be ok, ill let you know how it went.

kit k@t

New member
אני הרי הייתי בארץ לא מזמן

וחשבתי רבות אם אני רוצה שצ'אד יבוא איתי או לא, והחלטתי שלא... לא ראיתי משפחה וחברים יותר מ3 שנים, ולא רציתי שהוא ישב בצד וישתעמם כשאני איתם. אבל צ'אד הוא לחלוטין לא חברותי, ודי ביישן, אז אני יודעת שהוא לא היה מנסה ליצור קשר, ופשוט היה יושב בצד וגורם לי להרגיש רע... אבל בגלל זה יום אחרי שחזרתי נסענו לחופש בהוואי לשבועיים, רק שנינו :) איזו חופשה נהדרת לך :) קאט

למעלה