israel body

mhameiry

New member
israel body

אהלן

אתם ממליצים על פגישות היעוץ (לתכניות תזונה ואימונים) של israel body?
אני מתאמן כבר יותר משנה, עליתי כמה קילו אבל כבר הרבה מאוד זמן תקוע על אותו משקל למרות שאני מקפיד על תזונה.
אני לא ממש סומך על התכניות אימונים שבונים לי במכון כושר שלי, ושמעתי המלצה על israel body. מצד שני שמעתי גם דברים רעים...

אשמח לשמוע את דעתכם.

speed 2007

New member
ממש לא ממליץ..

הלכתי ל"סניף" בראשון לציון..שזה יותר חדר צדדי מגעיל.. והבן אדם אמר לי כל מה שכבר ידעתי וסתם עשה לי כמה מדידות וזה גם סתם יקר, לא יודע אם מותר לפרסם את המחיר אם אתה רוצה לדעת אני אשלח לך הודעה פרטית, אתה יכול בקלות לעשות לעצמך תפריט תזונה מהאינטרנט, ממליץ על אתר קילוגרם

bodycore

New member
השאלה היא עלות מול תועלת...

אם לא שינו את התעריף ואת התוכן, במחיר של כ-500 שקלים אתה מקבל מס׳ מפגשים עם תזונאי קליני שכותב לך תפריט תזונה בסיסי בנוסף לתכנית אימונים בסיסית אשר שניהם במטרה שאותה דרשת... מס׳ המפגשים הנוספים הם לצרכי בקרה על התכנית(תזונה/אימונים) ושינוי בהתאם לצורך/דרישה.
יש כאילו שממליצים לחיוב ויש לשלילה, כמו בכל דבר בחיים, תוצאה היא דבר סובייקטיבי.

לשאלת הכדאיות קשה לענות:
1.תכנית אימונים אישית מאיש מקצוע תעלה לך כ-100-200 שקלים
2.תפריט תזונה בקלינקה פרטית יעלה כ-150-250 אצל התזונאים השכרתיים( יש כאילו שמגיעים למאות שקלים למפגש)
3.תפריט תזונה במחלקת הספורט בוינגייט תעלה כ500 שקלים וכוללת ייעוץ לתוספי מזון.

בנימה אישית:
1.אם אינך מאמין בתכנית האימון שבחדר הכושר, שווה לשקול שימוש באחת מהתכניות העולמיות(שאנו דנים בהם פה לא מעט) שהוכחו כיעילות.
2.ניתן לרכוש תכנית אימון מידי מאמן אישי מנוסה בתחום האימון שלך
3.לגבי תזונה,
מדובר בנושא מורכב מאוד שתלוי בלא מעט גורמים, אם המידע האינטרנטי לא מספק אותך ברמת ההבנה, שווה לשקול ייעוץ או שניים מידי אנשי מקצוע מוסמכים.

לסיכום,(עדיין בנימה אישית)
דעתי היא, אם אינך ספורטאי תחרותי/זקוק לתמיכה מקצועית והתוצאה המבוקשת הינה לצרכים וויזואלים בסיסיים בלבד...
תחסוך את הכסף..

אתה מעלה משקלי עבודה?

אתה חייב להעלות משקלי עבודה בשביל לראות תוצאות בטווח הקרוב /בנוני.
השריר חייב לקבל גירוי שמקורו בכוח מהחזרה הראשונה ולא מהחזרה ה- 12. אחרת הסיבים הלבנים לא מקבלים עבודה יעילה.

ותעדיף תרגילים מורכבים עם משקולות חופשיים ולא עבודה על מכונות.
וכמובן תזונה, פשוט לאכול הרבה חלבון ופחממות. זה לא חייב להיות מדע מדוייק כמה.

בשביל לקבל מושג בסיסי על איך לעשות אימון כנס לאתר קילוגרם וקרא שם.

Samorait

New member
לא ממליצה,

עושה רושם שהם מקצועיים, אבל זה לא כך באמת .
מניסיון אישי.

R-o-i

New member
ממליץ בחום על הסניף ברמת גן, ועל גיל בעיקר.

אם הוא עדיין עושה פגישות.
אני התחלתי שם כשעוד הייתי בצבא, והלכתי עם חבר לקנות חלבון בשבילו.
(אז כל האימונים שלי הסתכמו בריצות פקלים וש.ט עם הצוות שלי)
ולמרות כל מה שהיינו עושים בצבא, לא אהבתי את מה שהשגתי מבחינת מבנה גוף,
דיברתי עם גיל 5 דקות וקבענו שפעם הבאה שאצא הבייתה (34 יום יקח אותי האל) אגיע לפגישה.
וקח היה, קיבלתי ממנו תפריט, ואפילו תוכנית אימונים שהתאימה למה שהיה לי שם.
שנה וחצי בצבא הוא ליווה אותי, ועוד ארבע שנים אחרי, למרות שאחרי שהשתחררתי הוצאתי תעודת הסמכה לחדרי כושר,
ואף עבדתי בתחום, העדפתי שמישהו שיותר מבין ממני, יעזור לי עם התזונה, אח"כ גם למדתי תזונה, ועדיין הייתי נעזר בו.
ועד היום הם מגיבים לי לאימיילים כשיש לי שאלות (ואני לא גר בארץ בכלל)

אני ממליץ בחום על הסניף ברמת גן,
תגיד שאברבנל שלח אותך, יעשו לך תעריף מיוחד (כפול לדעתי
)

MidNight Flame

New member
שלחתי לשם חבר טוב שלי ומתאמן שלי

שניהם הגיעו ליעד המבוקש אז כנראה שמשהו שם נעשה נכון.
למי אכפת מהמדידות או מהמקום בו יושבים? התוצאה זה מה שקובע.
המחיר זה כבר עניין של הלקוח.

למעלה