isilo....עזרה דחופה ביותר

• פותח הנושא pda1
  • פורסם בתאריך

pda1

New member
isilo....עזרה דחופה ביותר

רכשתי תוכנה עבור הפוקט ולצורך העניין גם לפאלם{לאחי הקטן} מנסיוני בתוכנה הניסיונית שלהם מתי שהתקנתי תתוכנה בפוקט אז אוטומט קבלתי אייקון ב-toolbar בפיסי.ועכשיו מתי שרכשתי תתוכנה עם ניסיון ואחרי שהתקנתי אותה בפוקט לא רואה שום אייקון ב-toolbar בפיסי.עכשיו..אייך אני אמור לעתיק דפיי אינטרנט לפוקט.שלחתי אליהם 3 אימיילים ואין תגובה מצידם. מתי שהשתמשתי בתוכנת ניסיון שלהם אז מתי שרציתי לקרוא דפיי רשת בפוקט הייתי לוחץ על האייקון ב-toolbar ואוטומט היה ממיר דדף שרציתי לפוקט. חברה אני לחוץ כי שלמתי די כסף ...ואני לא יודע מה לעשות. בבקשה אם יש מישהו בפורום שמתמנש בתוכנה אפילו שיצור עימי קשר אני אשמח. תודה איציק 0548041809

amitp

New member
--->

קודם כל תרגע...
וברצינות - אל תדאג, הכל פתיר. אם תתקין את iSiloX (תוכנה נפרדת מאותו בית יוצר, חינמית) כשהאקספלורר סגור האייקון הסורר ישוב. במידה ואתה מעוניין להתוודע לדרכים מתקדמות יותר להמרת אתרים עבור iSilo אני מציע לך לקרוא את המידע הרלוונטי במאמר "רפואה בכף ידך" באתר PDACE.

pda1

New member
אגב למה התכוונת..

שאני אקרא את המאמר.קראתי אותו והבנתי שאני לא רופא.מה הייתה כוונתך בעצם. מחכה לתשובה ממך...ועוד דבר אתה יודע על ספרים בשפה העברית ל-isilo מה אתה ממליץ לקרוא ב-isilo תודה

למעלה