Is this China?

עופר 123

New member
Is this China?

סוף סוף מצאתי מחשב יהודי שומר מצוות ודובר עברית.... מה שלומכן/ם, פורום יקר? התגעגעתי, אבל לא רציתי שתראו את שגיעוט האנגלית המזעזעות שלי... אני עדיין בסידני, למי שלא מעודכן, והכל פה נפלא, למרות שלהגיע לכאן כלל סיוט של 20 שעות טיסה
(וסיוט של יותר מדי כסף לכיס המצ´וקמק שלי), אבל זה בהחלט שווה את זה. עם זאת, ישנה כאן בעיה קשה מאוד - האוסטרליות רזות מדי. כולן פה נראות די משעממות וחסרות קימוריים, אבל עם האוכל הלא-ממש-מלהיב שיש פה, אני מבין למה הן לא אוכלות...
צריך פה בהחלט איזו חומוסיה טובה או אבולעפיה לשיפור מצב הרוח והחיך (אולי יש כאן הזדמנות לעשות כמה גרושים
) מצד שני, אם יש פה מישהי גדולה, אפ´חד לא נועץ מבטים, אפ´חד לא מעיר הערות, אפ´חד לא בודק את הצלחת ואפ´חד גם לא מסתכל על הבחור שלידה ותוהה "איך הוא הולך איתה??". אולי רק בגלל זה כדאי לבוא לפה. כל השאר פשוט נפלא, האנשים, הנופים, הבילויים, מעשי הלילות הקרירים (התכוונתי לצפייה בטלוויזיה המצויינת שיש פה, אם עבר לכן/ם משהו אחר בראש...), וגם לא כל כך שונאים אותנו, הישראלים, כמו שתמיד נדמה לנו, למרות שהם עדיין חושבים שבארץ נעים ממקום למקום על גבי גמלים.... בכל מקרה, אני חוזר בעוד שלושה שבועות, אז נא לא לפתח ציפיות שהצלחתם להיפטר ממני לתמיד
. יש לי הרבה חומר להשלים וגם להכיר את כל חברות וחברי הפורום חדשים, אז היכונו היכונו. מתגעגע לכולכן/ם, Cheers (לא משנה מה, האוסטרלים אומרים צ´ירס....),
עופר נ.ב 1 - מי שרוצה קואלה, קנגורו או ברווזן (הדבר הכי מוזר שראיתם), נא לבקש מבעוד מועד... נ.ב 2 - משהו מהמגזינים המקומיים - שימו לב לעמוד הראשון !!

גילה37

New member
../images/Emo23.gifעופר יקירי?........./images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

אני לא מאמינה , קראתי כמה פעמים את ההודעה שלך, כמה שהתגעגעתי אליך....... מצבך טוב אם התחלת לקרוא את המגזינים שלהם , או שפשוט חסר להם חדשות, ולמה הגעת למצב שאתה בודק נשים הרי אתה שם בשביל אישהההההההה לו ידעת כמה אתה חסר????????.................... אוהבת אותך ומתגעגעת מאודדדדדדדדדד קח לך חיבוק נשיקה וצרור פרחים
לו ידעת כמה הפסדת , יש לך המון חומר לקרוא , יש פה המון אנשים מקסימים חדשים שגם הם מתגעגעים אלך , כי הם יודעים שמיפגש הבא מחכה לך אז .... בוא הביתה במהרה העיקר תעשה חיים

יווווו עופר...

אתה יודע, אף פעם לא נפגשנו ובכל זאת, מתגעגעגעגעים.. ומה זה שלושה שבועות??????? יאללה כבר בוא!!!

למעלה