Is this "Annoy Sabe Day?"

SaberTooth

New member
Is this "Annoy Sabe Day?"

תרדו ממני כבר, אנשים טיפשים. תספיקו להציק לי. לא מוצא חן בעינייכם מה שאני אומר
שימו אותי באיגנור או התעלמו מההודעות שלי בפורום, נקודה. תפסיקו להתעלק עלי. תודה ושלום.

King Of Kromags

New member
אוי באמת..../images/Emo103.gif

רם לכולם מפריע מה שאתה אומר, תשקול בחיוב לסתום את הפה/לשמור את המחשבות הרעות והמציקות האלו שלך לעצמך.

SaberTooth

New member
שכולם ישימו אותי באיגנור...

וזה לא המחשבות הרעות שלי, אלו המחשבות שלי, וכל עוד הערוץ או הפורום לא דיקטטוריים, מותר לי להגיד אותם. אם קשה להם להמודד עם זה שלמישהו יש דעה ששונה משלכם, בעיות שלכם, זו לא אשמתי.

SaberTooth

New member
זה בהחלט ככה...

כל פעם שאני אומר דעה שלי, בנימוס אין סופי, שמעט מרוחקת מדיעת הכלל הרווחת בחדר/פורום, כולם קופצים עלי ומתחילים לצעוק עלי שזה לא ככה, ושזה אחרת, ושאני לא יודע על מה אני מדבר, ושעדיף שאני בכלל אשתוק לפני שאני אגיד משהו מטומטם ושכרגיל, אין לי בכלל מושג על מה אני מדבר. קפצו לי, למה מי אתם שתגידו לי מה להגיד ומה לא להגיד
אם הדיעה שלי לא מוצאת חן בעייניכם, ואתם לא יכולים להתמודד עם העיניין, שימו אותי באיגנור ותפסיקו להתעלק עלי כבר. טיפשים. אתה מדבר איתי על אנשים שמתנהגים בצורה תינוקית?Oo

Charmed 4ever.

New member
כשמבקשים ממך יפה |חלב|../images/Emo54.gif

לא ללכלך על הקורס מד"צים, אתה מוזמן מאוד להפסיק ללכלך על הקורס מד"צים! כי זה מפריע לנו והדעה שלך מבוססת על שעה מתוך מחנה של שבועיים!

SaberTooth

New member
כשמבקשים ממני יפה, כן...

אבל כשמתחילים לצעוק עלי, לא. ומלבד, רשמית, הערוץ לא דיקטטורה (רשמית), ומותר לי להגיד מה שאני רוצה. לא נעים לכן
בדיוק בשביל זה המציאו את האיגנור. אני יכול להגיד את דעתי בצורה מנומסת, כמו שאמרתי, ואתן את שלכן בצורה מנומסת (בניגוד למה שעשיתן...), אבל אתן לא יכולות לבוא ולהגיד לי מה להגיד ומה לא להגיד. ובכלל, לא לילכתי על כלום.

buffgirl

New member
מילא תגיד את הדעה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שלך, אבל אתה שם לב למה אתה עושה? למה אתה גורם? כמה חברויות אתה יכול להרוס ובטח גם הורס עם שתי מילים שלך? זה לא אכפת לך? לא מזיז לך להפסיד חברים בגלל סדרת טלוויזיה, או דעה על קורס או כל דבר אחר? אתה עד כדי כך אטום ולא שם לב למה אתה גורם לעצמך? כמה שנורא לי להגיד את זה, אני חושבת שאנחנו, הפורום, נוכל לשרוד בלי חבר פורום אחד. נכון, זה יהיה עצוב, אבל לא בך הפורום תלוי ומצליח, ואני מדבר מבחינת הקהילה והחברות. אבל תחשוב שאם כולם יעזבו אותך, לא יהיה לך אף אחד. ואני אומרת שאת זה לא בשביל לפגוע, אני אומרת את זה כדי לעזור. אתה שם לב לנזק שאתה גורם לעצמך? במי אתה פוגע? ועוד למה???

SaberTooth

New member
טוב שלא... ../images/Emo12.gif

אני לא הורס חברויות, שהיו שם כדי להרוס אותן. גרמת לזה להשמע כאילו אני מינימום פורש מהפורום ומאשים אתכם בכל... אני לא פוגע בעצמי ולא באף אחד אחר.

יש לי עצה בישבילך../images/Emo108.gif...

יש ליפעמים דברים שאתה לא יכול להחזיר אחורה, אז ליפני שאתה אומר משהו כדאי לך לחשוב במי אתה פוגע... למרות שאני לא קשור לכל הבלגן הזה ואני ליפעמים קצת טמבל
יש דברים שאני עדיין יכול ללמד אותך... (למדתי את זה בדרך הקשה...) לא כדאי לך להפסיד אנשים מדהימים ביגלל כמה מילים טיפשיות... חברים חשובים יותר מכל דבר... ואתה יודע את זה... ורק עוד דבר אחד אחרון... אתה ילד נחמד, לך מלא נחונות טובות ומצוינות ואנחנו אוהבים אותך
... ושמישהו יגיד שאני לא ילד מפרגן
!!!!!!!!!!!

SaberTooth

New member
אני לא מספיד אף אחד...

ואני מבקש ממך, שאם אתה לא יודע במה מדובר, אל תתערב. "אתה ילד נחמד, לך מלא נחונות טובות ומצוינות ואנחנו אוהבים אותך
" - אתה לא מכיר אותי.

SaberTooth

New member
האמת שלא...

קח את מרבית התכונות הרעות שאתה מכיר, ודחוס אותן לאדם אחד - זה אני (אני רייסטלין וונאבי
^^;;;). אני לא מקסים ואני לא חכם, החיים לא יפים. אני אדם נורא ואיום, בשיא הכנות.

Ophel McNeil

New member
*מושיטה לתום חבל* ../images/Emo28.gif

אם כך, אתה יודע מה האופציה היחידה שנשארה לך.
להשתנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *קושרת את סייבר לכסא* ועכשיו זה זמן מצוין.

Charmed 4ever.

New member
וכל שאר העולם לא. |חלב|../images/Emo54.gif

פעם כן חיבבתי אותך. עכשיו אתה עולה לי על העצבים כל פעם מחדש. וזה לא רק בגלל שאני ילדה עצבנית! אם אין לך תגובה לא מגעילה ומעצבנת אל תגיב. אני לא במצב רוח לזה בכל מקרה. תודה.

למעלה