is this a way to shut people up

pierre the bear

New member
is this a way to shut people up

raanan whatever seems not to be flattering to your eyes you just delete here is the quote again "Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity." - Martin Luther King Jr. (1929-1968)

papa claus

New member
חייב להסכים

אסור סתמית פיות, במיוחד לא ציטוט של מרטין לותר קינג אני מציע שלום בין כל הצדדים, דף חדש אור באסטר , בבקשה להפסיק לסכסך

באסטר1

New member
מי מסכסכך..?

אני אומר מה שאני רואה לעין..ומהצד זה נראה מצחיק

Tyr19

New member
../images/Emo97.gif

Pierre, you're absolutely right. But Rannan made many efforts to establish this forum, and i agree with you that lately the blue power went over his head. but we all know that he's a little kid behind a keyboard - do my a huge try no to insult him in public after all he also deleted my posts and got my very angry - i know that you've the power to forgive
thx mate

pierre the bear

New member
../images/Emo188.gif

this was just one famous quote and everyone can take it as he wants it was nothing personal against raanan offline we are the best of friends even that we both see the game in different perspectives but that is legit

efraim11

New member
פייר זה נראה ממש מכוער

חאלאס להתכתב כאן באנגלית זה פורום בעברית!!!

באסטר1

New member
הוא נדבק בגויים

עוד מעט הוא יגיד השרת האנגלי יותר טוב כי שם יש דוברי אנגלית רק ):

efraim11

New member
חח

אני מאמין שהוא מדבר באנגלית כי הוא בארץ שבה המקלדות לא כתובות בעברית חח בכל מקרה פשוט אנשים מתחילים לחקות אותו חחחחחחח

pierre the bear

New member
../images/Emo201.gif

are you really sure that you want me to answer it might not be so comlimentary to you and i got orders from raanan to keep my comments to the minimum so you are in luck this time

Nir and Beer

New member
אפי תרגיע

חשבת אולי שפייר מתקשה לכתוב בעברית? אולי זו לא שפת אם שלו? זה פורום פתוח לכולם ולא כתוב בשום מקום שחובה לכתוב בעברית

Tyr19

New member
../images/Emo45.gif

אפרים פעם היית יותר סובלני... יש לך המון מה ללמוד מפייר בכל מה שקשור למשחק ולחיים בכלל. תכבד כל אדם באשר הוא. אם יש לך בעיה לקרוא את האנגלית שלו - רק תגיד וכל אחד מאיתנו ישמח לתרגם את הכתוב עבורך. ככה גם תוכל ללמוד שפה חדשה ולהכיר חבר. יותר קל למצוא את השלילי בכל אדם מאשר את החיובי. אני מקווה שהתפרצתי לדלת פתוחה
* זה בכוונה משורשר ל-OP

efraim11

New member
just wanted to say

i have no problems with the english language but little bit spelling problem. if you want to know whay i am against it...it is only because not everyone understand what he says...i understood that he have problems with wrighting in hewbrew but whay are you wrighting in english? whay are you copying him? he will understand you if you will wright in hebrew aint i right?

efraim11

New member
טוב סליחה, אתה כנראה מכיר את שנינו

אתה כנראה מכיר את שנינו כל כך טוב שאתה מרשה לעצמך לאמר דברים כאלו. אתה מכיר אותי כל כך טוב ויודע שפייר יכול ללמד אותי הרבה לגבי החיים והשאר... אז כל מה שיש לי לאמר לך זה שאני מצטער. אה וכמו שהוכחתי למטה, אין לי בעיה עם האנגלית, יש לי בעיה עם אנשים שכותבים אנגלית סתם, כמו שאתה עשית למעלה, פייר יודע לקרוא עברית, אבל את זה אתה בטח לא יודע מבין כל הדברים שאתה מכיר על שנינו כל כך טוב. נקודה למחשבה...לא תמיד כדאי להתפרץ לדלתות , לפעמים הדלתות שקופות ולא רואים שהם סגורות.

xxx RAANAN xxx

New member
אפי שלום ,

לא יאה ולא נאה מה שרשמת ! אני באמת חושב שיש לכל אחד זכות תגובה , ולא משנה באיזו שפה הוא רושם. החשוב בכל ההערה שלי שאתה צריך לתת כבוד לכל אדם , בייחוד שמדובר על אדם יקר ומבוגר ממך. קבל את ההערה שלי כי בפעם הבאה שאני יראה דברים מסוג זה יתחילו אנשים להתעופף . עד היום בפורום טרביאן לא עף משתמש אחד... אל תיתן לי להיות רע. רענן.

למעלה