irrational thoughts

לונה..

New member
irrational thoughts

אני בדרך כלל ממש לא מאלה שמפנטזות, אבל בשבוע האחרון צצות לי בראש כל מיני מחשבות הזויות ותלושות מהמציאות. נגיד, כבר דמיינתי איך אני מנסחת וחותמת על חוזה שבו אני ממש מוכנה להתפשר על זה שאחת לעשר שנים היא תחזור לשבוע, תעשה לי סדר בחיים ובלב ותחזור בלית ברירה למקום שממנו היא באה. ובתמורה אני אעשה כ-ל מה שיבקשו. בחצי שעה היא היתה מסדרת את כל הבית (כן כן, מזמינה ריהוט מהקניון הרוחני, מביאה שיפוצניקים שמתו ב-1847), מעמידה את כולם במקום, מקבצת את הטוב ומגרשת את הרע, מכינה לי ארוחת צהריים כמו פעם ואומרת לי, תוך כדי שהיא מחזיקה ביד ימין כוס נס-קפה מהבילה וביד שמאל סיגריה בוערת, איך בדיוק פישלתי ב-12 השנים האחרונות ואיך להתנהג בעשר השנים הבאות. מספרת לי על ההסטוריה של המשפחה שלנו ועונה לי על כל השאלות שלאחרונה אני לא מפסיקה לשאול את דודה שלי (שבטוב ליבה האינסופי עונה לי ברצון ובפירוט רב ככל שהיא יכולה) ובעיקר - בעיקר עוזרת לי להרגיש שאני לא לבד במלחמה הזאת. בקיצור, אני יוצאת מדעתי. נכון לא נורא?

אשבל1

New member
נכון

ועכשיו ברצינות, מותר לחלום, לפעמים בימים קשים זה מחזיק אותנו, בכל מקרה בסוף "נוחתים" למציאות שלנו, מה שלומך היום?

אל תרגישי לבד

כמה פעמים תפסתי את עצמי ברגעים בהם אני מדמיינת שאמא שלי בעצם חיה אבל נמצאת במקום אחר, כמה פעמים ראיתי נשים מרחוק וחשבתי לעצמי שאולי זו היא כי הן דומות לה... ואז אני חוזרת למציאות.

לונה..

New member

זהו, שלי זה לא קורה. אף פעם. עד עכשיו. זה מה שמוזר לי. אני בטח סתם עושה מזה אישיו. תודה בכל מקרה :)

נילס15

New member
כשאמא שלי נפטרה

עוד הייתי בשיעורי נהיגה , ופעם אחת כמעט עשיתי תאונה כי הנהגת שבאה מולה נראתה נורא דומה לאמא שלי (לא שזה אתגר גדול כל מה שצריך זה אשכנזיה שיער אדמדם צבוע קצר ומשקפים..) שונאת לחלום עליה , קרה לי פעם אחת וגם בחלום בכיתי..

נילס15

New member
אויש סורי רק עכשיו שמתי לב

שיצא קצת מלנכולי
אז פור דה רקודרד הנה המון חיוביות:

אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי...

אבל אני באמת אוהבת לקרוא אותך... לא, את לא יוצאת מדעתך, הלוואי שזה היה עובד ככה, אבל כן יש לי תיקון קטן לדברים שאמרת - לא פישלת ב-12 השנים האחרונות, תראי איזו מקסימה את וכ"כ חבל שהיא לא פה כדי לראות אותך, לשבח אותך ולהתמוגג מהאדם שגדלת להיות... שולחת לך כיוצ'וץ ענק

staratnight1

New member
לא בדיוק אותו דבר- אבל גם לא רציונלי

חושבת על להתקשר למספר הסלולרי שלה. למה לא לנסות? לא ניסיתי? אולי אפשר להשיג אותה שם? אולי היא תענה?

למעלה