Ironic

Mr Freeze

New member
Ironic

הפרוייקט הנוכחי בשיעורי אנגלית הוא מוסיקה, ואנחנו נדרשים לבחור שיר ולכתוב עליו עבודה. ידידה שלי בחרה ב"אירוני", וחשבתי לעזור לה ולשאול את כל המעריצים האובססיבים כאן אם יש לכם פרטי טריוויה בנוגע לשיר. אתם יודעים, בסגנון הפרטים שכתבתם על TIWBG בזמנו. אם אתם יודעים שמות של אנשים או מקרים ספציפיים שעליהם נכתב השיר, או פרטי מכירות, או כל דבר אחר (אפילו פרטים על הקליפ עשויים לעזור, אבל פחות). אגב, אני בחרתי ב- Butterflies Instead של קיי´ס צ´וייס. תודה!
בר.

Rוית

New member
אמממ, ממה שאני זוכרת כרגע

זה שהבמאית של הקליפ עשתה את אותו קליפ בדיוק עם הבת שלה.. קליפ ממממש חמוד... מה עוד אני זוכרת... אממ שבקליפ יש פאשלה קטנה ושרואים את הקצה של המצלמה במראה בתוך האוטו (האמצעית) אם אני זוכרת נכון בקטע לפני הגשר שאלאניס נכנסת בחזרה לאוטו.. ושהיא התקררה מזה שהיא יצאה ככה מאוטו כי באמת היה קור כלבים באוטו יום איפה שהם צילמו.. לא זכור לי עוד פרטים כרגע..

AlanisJunkie

New member
אוקיי, אני אנסה לעזור.

ממה שידוע לי, זהו שיר-סיפור, שמתאר בתוכו כל מיני מצבים כביכול אירוניים מן החיים. בשיר הזה אלאניס רצתה להראות שלחיים יש דרך התנהלות מיוחדת ובלתי מובנת, ואנחנו גם לא צריכים לנסות ולפרש אותם. כלומר, הדבר שהכי לא ציפית לו יקרה בזמן או במקום הכי נכון או לא נכון. אלאניס רצתה להראות בשיר הזה שבחיים יש הפתעות, ואי אפשר לתכנן הכל מראש. גשם יכול לרדת ביום החתונה שלך, גם אם תכננת את זה חודשיים מראש עם אלפיים חזאים. אתה יכול למות מיד אחרי שזכית בפרס עליו שקדת כל חייך. הטרמפ המיוחל שאתה מחכה לו כבר שעות בתחנה לא מגיע, אלא בדיוק כשאתה כבר עלית לאוטובוס או למונית ושילמת לנהג. מהות השיר אם כן, אל תקחו הכל כמובן מאליו! החיים רצופים הפתעות, עליות, מורדות, רגעים של עצב, שמחה ואושר! נצלו כל רגע אפשרי בחיים! חיים רק פעם אחת...(משפט קלישאתי, אך יפה ונכון).

למעלה