Iron Maiden

shay or eli

New member
Iron Maiden

איזה דיסק שלהם הכי כדאי לי לקנות? אני כעיקרון מתלבט בין The Number Of The Beast, Powerslave ו Fear Of The Dark, למרות ששמעתי שגם Killers הוא טוב. מה אתם אומרים?

Alexi Laiho

New member
תלוי

השאלה היא אם יש לך את SEVENTH SON כי זה הדיסק הכי טוב שלהם ... הדיסק מטאל הכי טוב שאני שמעתי ... מהרשימה הייתי אומר שPOWERSLAVE הכי טוב אחריו NUMBER OF THE BEAST אבל אם אין לך את SEVENTH SON שכח מכל השאר .. גם PIECE OF MIND עצום להקה גדולה ...

Her

New member
number of the beast

השיר הזה אני מניחה שהוא נמצא באותו שם של הדיסק... הדיסק הזה די טוב או שלא הכי מומלץ?

.Metal_F

New member
מסכימה

לך על 7th Son Of The 7th Son קודם כל, בהנחה שאין לך אותו עדיין. אחר כך אני ממליצה על Powerslave. אחרי זה תחזור ונדבר. Fear Of The Dark אלבום ממש לא משהו. חוץ מהשיר הנושא את שם האלבום לא זכורים לי שירים מי יודע מה.

Alexi Laiho

New member
תזכורת

יש בFEAR OF THE DARK שירים כמו AFRAID TO SHOOT STRANGERS JUDAS BE MY GUIDE BE QUICK OR BE DEAD שירים לא רעים בלי ספק .. אבל יש יותר טובים אגב הדיסק החדש ממש תותח BRAVE NEW WORLD .. הייתי אומר שהוא בלי ספק בין ה5 הכי טובים שלהם אחלה אלבום כדי להתחיל עם איירון ..

Bodom-child

New member
אני בספק בקשר

לאלבום האחרון. בכל מקרה הכי כדאי להתחיל מ seventh son או מ powerslave. האמת שאני בקושי שומע אותם בזמן האחרון אבל לפעמים חוטא ב best of the beast.

a_duck

New member
אמ...

דווקא למרות שכולם אומרים שזה אכזבה גדולה בלה בלה בלה...יש שם שירים נחמדים כמו THE WICKER MAN, THE MERCENARY, THE NOMAD, DREAM OF MIRRORS וTHE THIN LINE BETWEEN LOVE & HATE... בקיצור רוב הדיסק בסדר...גם אני בהתחלה חשבתי שהוא מסריח אבל לא נראה לי שממש הקשבתי לו...והיו כמה שירים שדילגתי עליהם בלי לשמוע עד הסוף...

Bodom-child

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל דילגת על השירים כי זה פשוט נשמע כמו עוד אחד מהאלבום של איירון. בלי שום ייחוד.

a_duck

New member
משהו כזה...

בהתחלה זה באמת נשמע לי די משעמם כזה...אבל אחר כך די התרגלתי לשירים והם נשמעים לי די טוב עכשיו...אבל אני גם לא יכול להגיד שזה היה אלבום מדהים...

אני חושב שכל האלבומים שלהם כאלה

אין גוון רב או ייחוד. יש הבדלי רמות, הבדלי סגנון קלושים, אבל עם מיידן שמעת אחד - שמעת הכל. ובכל זאת הייתי ממליץ על אחד מהאלבומים מתקופת אדריאן סמית´.

a_duck

New member
KILLES לא משהו...

הדיסק הייתי ממליץ על PIECE OF MIND שאותו הכי אהבתי וSEVENTH SON גם דיסק טוב...

AmOrPhiS

New member
לדעתי...

powerslave ללא כל שמץ של ספק אבל אם הייתי בוחרת משהו אחר הייתי לוקחת או את קילרס או את 7th son of a 7th son

Alexi Laiho

New member
ממ בקשר לויכוח על החדש

שיר כמו BRAVE NEW WORLD לא נופל מה"להיטים" הגדולים של איירון אנשים קטלו את האלבום בגלל WICKER MAN שזה אולי שיר קליט ,וקיצ´י אבל הדיסק ממש לא כזה ...זה דיסק ממש טוב ומי שאמר שהוא זבל וקטל אותו סביר להניח שאו שהוא פשוט לא אוהב את איירון ,או שהוא לא שמע אותו מספיק אם בכלל מטאל האמר קטלו את הדיסק לגמרי מסיבה מאוד לא ברורה כי בשאר העולם הדיסק הזה נבחר לדיסק השנה של 2000 .. זה אולי לא הדיסק הטוב ביותר שלהם (קצת קשה להוציא דיסק יותר טוב מ7TH SON ) אבל הוא בהחלט האלבום הכי טוב שלהם מאז ה SEVENTH SON כלומר מאז שאדריאן סמית´ עזב ...

Guns andRoses

New member
אני חושב ש...

BRAVE NEW WORLD היה הדיסק הראשון של איירון שקנתי וזה דיסק מצוין ונכון ש7son זה אלבום מצוין לא הייתי שם אותו בין הכי טובים שלהם

shay or eli

New member
תודה!

ניראה לי באמת שאני אלך על Powerslave או 7th Son. עזרתם לי מאוד.

Alexi Laiho

New member
באמת תעשי לעצמך טובה

אם אין לך את 7TH SON שכחי מפאוארסלייב .. זה פאקינג קלאסיקה ...

shay or eli

New member
"תעשי"?! "שכחי"?!?!?!

לא זכור לי שנתתי לך רשות לשנות את מיני! אני בן, גבר, זכר, בן המין החזק, אחד שמשתין בעמידה - ושאף אחד לא יעז להטיל בכך ספק!!!

Alexi Laiho

New member
sorry

חשבתי שכתבת בלשון נקבה ... בכל מקרה קנה את 7TH SON תהנה אחי ... up the irons ...

למעלה