Iron Maiden Vs Mettalica

Rainmaker 666

New member
Iron Maiden Vs Mettalica

הנה ציטוט של ברוס על מטאליקה: - "We're better than they are. We're better musicians and better players. Put it this way - they can try to go onstage after a Maiden show if they want!" - Bruce Dickinson talking about Metallica. מה לדעתך היה קורה בהופעה הזה לשתי הלהקות (חוץ מזה שאירון מיידן נותנים הופעה טובה יותר)

NYMets Man

New member
מממ... לדעתי

תבינו, איירון מיידן הם בין הלהקות עם השואו הכי טוב שקיים! ברוס דיקינסון הוא אחר הפרונטמן הטובים בהסטוריה, אם לא הגדול ביותר ולגיטריסטים שלהם יש שואו ענק שלא נדבר על סטיב ועל ניקו שגם שניהם יודעים לתת בראש כמו שצריך למרות גילם אבל... אין מה לזלזל במטאליקה, כשאומרים מטאליקה אומרים שואו... זה ברור שהמוסיקה של מיידן יותר איכותית, כי הם האבי ומטאליקה זה בעיקר ת'ראש... זה כמו שתגידו שדרים ת'אטר איכותיים ממטאליקה, זה ברור וידוע... אבל בכל זאת למטאליקה יש שואו לא נורמלי, בעיקר בהופעות הישנות שלהם, לכן אין ממש מה לזלזל גם בהם... בכלל לא

FastNFrious

New member
דבר ראשון מטאליקה כך לא רושמים

רושמים METALLICA ... לפי דעתי אי-אפשר להשוות בינהם למרות שהם מנגנים באותו סיגנון... הכל אחת מהן יש משהוא מיוחד ... אני אישית חולה על שתי הלקות הללו... אין לי דעה מי יותר טובה מבין שתיהן ...

They don't have the same music

Maiden are Heavy Metal and Metallica in the 80's were Speed/Trash Metal but now they are a simple rock band.

powermetal1

New member
ואת זה אומר אדם שחושב שסיינט אנגר

הוא אחד האלבומים הטובים שיש
maiden rulez!!!!

SPRIGGAN

New member
נכון להיום מיידן הרבה יותר טובים

בואו נודה בזה הרמה של מטאליקה כיום לא משהו...לפי דעתי אין בכלל תחרות

נכון. ברמה המוזיקלית, מיידן הרבה

יותר מקצועיים והרבה יותר עמוקים ממטאליקה. בעצם, כמעט בכל רמה - אבל בעיקר במוזיקלית. מיידן הם מוזיקאים. מטאליקה הם....... זבל.

powermetal1

New member
נכון אבל

בעצם שאני חושב על זה מטאליקה לדעתי יותר טובים בתחום של הליריקה.

Shachaf D

New member
בעיקרון..

אני מאד אוהב את שתי הלהקות , יש לי טיפה יותר העדה כלפי מטאליקה... מטאליקה הישנה ..שולטת.. אבל בימים אלו.. מיידן לוקחים

Fistuuk

New member
חזרתי.

אני ממש ממש לא מת על מטאליקה.. לטעמי אין מה להשוות בכלל, מטאליקה לא בפיבוריטס ומיידן אולי האהובה עלי... מה גם שהסגנון שלהן די שונה ככה שאין הרבה מה להשוות

למעלה