Iron Legend

matt hensley

New member
לא יכול לשפוט...

לא שמעתי את ברייב בלה בלה... אבל דאנס אוף דאת' דיסק מעולה
 

Alon31288

New member
לא יודע למה..פשוט לא...וזה לא הכל!

לדעתי ב"ריקוד המוות" הם חזרו עם קאמבק מאוד חי והם עשו מוסיקה ממש טובה והמלודיה ענקית ואני באמת מעדיף את זה קצת יותר נראה לי שזה ככה כי ב"עולם חדש ואמיץ" הם חזרו להיות ביחד שוב אחרי שאדריאן הלך וחזר ואז ברוס הלך וחזר ושם הם חזרו בהרכב מלא עם התוספת הנחמדה והלא מזיקה של ג'ניק שמאפשר להם לעשות הרמוניה של שלוש גיטרות למרות שרוב הזמן או אדריאן או סטיב נמצאים על הסינטיסייזר ככה שהם נשארים בהרמוניה של שתי גיטרות והסינטיסייזר שבהתחלה לא אהבתי כל כך אבל התרגלתי וב"ריקוד המוות" הם מנצלים את הסינטיסייזר בשילוב ענק בשירים "עולם חדש ואמיץ" הוא כמו חזרה כזאת שהם ניסו להתייצב בה ולהתרגל אחד לשני שוב ככה שהשירים לא יצאו כאלה ענקיים למרות שאני ממש מת על האלבום הזה וואו כמה כתבתי פשוט נסחפתי הקיצר - שניהם טובים ו"ריקוד המוות" טיפה יותר אחרי שהם התרגלו לסינטיסייזר ולג'ניק ו"אין מתפלל לגוסס" זה דיסק דווקא יפה מאוד למרות שהוא לא אחד המרהיבים שלהם אבל יש לו פוטנציאל אדיר הרבה יותר מ"משוואת האיקס" או מ"וירטואל אחת-עשרה" שהם נחמדים עם המוסיקה והמלודיה אבל היה עדיף שבלייזי גייזי ביילי היה נשאר במאורת הזאבים שלו ואולי אפילו חבל שהם לא עשו הפסקה בזמן הזה במקום לגרום לעצמם להראות ממוסחרים ככה. איה.האצבע.
 

HelloweeN

New member
שניהם דיסקים חלשים למדי.

ולא משתווים למיידן היותר ישנים (עד תחילת/אמצע שנות ה-90). ב- BRAVE NEW WORLD בהחלט יש כמה ויכמה יציאות מעולות של מיידן החדשים, אך הדיסק האחרון שלהם, מאוד קשה לעיקול, לא ממש מלודי וקליט, והסאונד שלו מעצבן מאוד.
 

Alon31288

New member
אני לא מבין מה הטעם

לדעתי כדאי לנסות דברים חדשים לפעמים והדיסק האחרון מעולה כי הם למדו לנצל את ג'ניק והסינטיסייזר ביעלות רבה יותר
 

HelloweeN

New member
עזוב אותך את ג'ניק וסינטי...

אם אני רוצה לשמוע סינטי, אני אלך לשמוע פאוור מטאל. לנסות דברים חדשים? אני אוהב את הקו של מיידן לאורך השנים. אני לא אוהב להקות שמחליפות סגנון בכל דיסק. אני כם אוהב להקות שנשארות נאמנות לקו המוזיקלי שלהם (MANOWAR למשל). הדיסק החדש של מיידן לדעתי על הפנים. חוץ משיר וחצי סבירים, השאר פשוט סרוח. הדיסק שבא לפניו, BARVE NEW, היה הרבה יותר טוב, כי שולבו בו באמת יותר גיטרות ופחות סינטי. חוץ מזה, חבי מטאל זה לא מוזיקה לסינטי! (חוץ מנקודות בודדות)
 

Alon31288

New member
נו באמת..

סתרת את עצמך לכל אורך התשובה שלך הבנתי שאתה אוהב קו מסויים של להקה חבל
 

HelloweeN

New member
אני אסביר שוב את עצמי:

אני אוהב להקות בעלות קו מוזיקלי אחיד. אני לא אוהב את הדיסק האחרון של מיידן. אני די מחבב את הדיסק הלפני אחרון של מיידן = הדיסק האחרון של מיידן הוא התדרדרות של הדיסק הלפני אחרון, שבמילא אני רק 'מחבב' אותו.. לכן את הדיסק האחרון של מיידן, לא אהבתי כלל.
 

Alon31288

New member
אהא

כן כבר הבנתי למה התכוונת ואם זה מה שאתה אוהב אז תהנה
 

IroN MaideN1

New member
החלטה קשה...

dance of death לדעתי ממש מצוין....אולי טיפה יותר מ- brave new world....
 

MetalliKosta

New member
דאנס אוף דת' לדעתי

ברייב ניו וורלד היה דיסק לא ברור,מין ניסיון לחיות את העבר עם שילוב של סגנון חדש ויצא משהו די מבולבל לדעתי. דאנס אוף דת' הוא אלבום בסגנון חדש,שאני אהבתי,יש בו כמה שירים ממש חזקים כמו פאשנדל ודאנס אוף דת',אומנם הוא שונה ממיידן הקלאסית,אבל עדיין דיסק שאני ממש אוהב.
 

Alon31288

New member
פששש מנהל כשמו :)

זה גם מה שאני חושב בדיוק "ריקוד המוות" הוא התייצבות מרעננת ונחמדה אחרי הניסון הלא ברור ולמי שלא הבין אותי עדיין אני לא משווה בכלל לאיך שהם היו פעם פשוט אי אפשר להשוות
 

נימרודל

New member
אוקיי אז לדעתי

ברייב היה אחלה אלבום. ואני ממש אהבתי. (אני לא מבינה מה לא בסדר בו. לדעתי השירים שם נהדרים) את דאנס אוף דת' לא שמעתי. וירטואל... שמעתי אותו לפני כמה זמן וזה היה פשוט ע-צ-ו-ב! לא?
 
למעלה