irdeto cam

cavtl

New member
irdeto cam

מבקש עזרה!!! יש ברשותי irdeto cam 2-18 כאשר התקנתי בו תוכנה חדשה של eird107a.bin הוא לא קיבל את התוכנה וכעת ה cam לא מגיב כלומר המחשב או המקלט לא מזהים את ה cam כיצד ניתן לתקן בעיה זאת

doron1976

New member
למה ??? למה ?!?!?!?! למה !!!!!!!!!!

שלום אחי......אתה הרגת את הקאם !!!!!! ה-107a.bin הוא רק שים לב רק לארדיטו יורו קאם הידוע גם כקאם ארדיטו 2,אם אתה מנסה להתקין את הקובץ הנ"ל על ארדיטו קאם ישן זה יהרוג את הקאם !!!! וזה בדיוק מה שקרה לקאם שלך. צריך לשלוח אותו לתיקון לאירופה ושם הם יחליפו לך את הצ´יפ ששרפת ויחזירו לך אותו תקין(מקווה שזה מה שיקרה...) אתה לא יכול לעשות כלום כדי לתקן אותו,אלא אם כן אתה פרופסור לקאמים....מה שאני יכול לנחש שאתה לא,כי אם כן לא היית מנסה להתקין את הקובץ הנחות הזה והורס את הקאם שלך.... להתראות

m8m8

New member
IRDETO ALL CAM

דבר ראשון לא להילחץ צריך לפתוח את הקאם ולהוציא את ה CHIP AMD 29F002NBT ואחר כך צריך להשיג את CHIP זה ולתכנת את ה CHIP עם מתכנת מיוחד ואחר כך צריך להלחים את ה CHIP לקאם בה נגמר הסיפור עוד דבר אני ממליץ לא לעשות UPGRADE ל CAM ASTON 1.03 ל ASTON 1.04 כי זה להרוס את הקם כמו לאירדטו בי

cavtl

New member
irdeto cam

תודה על ההתיחסות ! אני מאמין שאני יכול להחליף את CHIP הבעיה היא אם ניתן להשיג CHIP מתוכנת כי אם אני צריך לקנות תכנת עדיף לקנות CAM חדש ואם אתה יודע את הדברים הנ"ל אז אולי אתה יודע לתקן אותו או שאתה מכיר משהו שיכול לתקן את ה CAM אבל לא במחיר מחצית ממחירו כי כזה אני מכיר

cavtl

New member
irdeto cam

דבר ראשון תודה על העזרה ! האם ידוע לך לאן יש לשלוח את הCAM באירופה ומה העלות של התיקון בערך

m8m8

New member
תיקון

יש חברה אירופאית WWW.DATASAT.DE הם התקנים קמים הם ישמחו לעזור לך בי

bbzion

New member
שלום cavtl

אני לא מבין . האם יש לך CAM ואין לך צורב ? האם אתה משתמש רק בכרטיסים חוקיים ? אני בטוח שמי יש לו צורב בשמחה יצרוב לך את הציפ במדה ויהיה לו את הקובץ .

cavtl

New member
irdeto com

תודה ! יש לי צורב לכרטיסים אבל צריך צורב לציפ שזה צורב שונה אבל תודה על התגובה ואני שולח אותו לחברה באנגליה לתיקון

למעלה