IPWA

rshamir

New member
IPWA

בשבת האחרונה נערכה פגישה של מועדון WWF ישראל, במסגרתה התקיים מופע של קבוצת הדוג´ו IPWA. ניתן לראות תמונות בלינק הזה. תהנו

t-man

New member
נראה ממש מגניב ../images/Emo13.gif

הייתי רוצה להיות שם,אני חושב שכל מעריץ היאבקות אמיתי רוצה להיות מתאבק(או לפחות אני)וזה תמיד משמח אותי ליראות אנשים אשכרה עושים צעד כדי להגיש את החלום הזה. אגב איך היתה רמת הרסלינג במופע?ואיפה הוא התרחש?

the Rain

New member
חחחחחחחחחחחחחח...

סליחה שאני צוחק אבל פשוט זה מצחיק אותי ....

t-man

New member
מה מצחיק אותך?

תסביר את עצמך...

Double G 007

New member
אוקיי...

אני הייתי שם..(קצת קרדיט לתמונות שצילמתי רפי
), ולמרות החום הגדול של 42 ומעלה מעלות, הם הצליחו לתת מופע כמו שצריך, ויצאו גדולים. זה היה מאוד יפה לראות אותם, והיו גם שם קטעים מאוד יפים. מצטרף לבקשה של טי מן, מה מצחיק כל כך?

rshamir

New member
זה התקיים בכפר שמריהו

במכון בו הם מתאמנים. לצערי לא יכולתי להיות שם, אל בפורום הרשמי פורסמו ההתרשמויות של אלה שכן היו.

t-man

New member
איזה מזל רע יש להם-דווקא ביום

שבת...היום הכי חם זה 46 שנה,אני בקושי הצלחתי לנשום באותו יום אז איך הם הצליחו להתאבק?!

Double G 007

New member
כן...

לכל אלה שצפו במופע היה חם חם מאוד...אז אני לא רוצה לתאר לעצמי איך היו למי שהתאבק. כל הזמן שפכו מים על הזירה, כי זה היה רותח!!!

ממה........

ממה עשויה החגורה ? מקרטון ? לא יכלו למצוא חגורה נורמלית, עם כל אחד היה נותן סכום מסוים הם יכלו לקנות חגורה של WWF היא עולה 200 דולר. (זה מה שאני אעשה גם כשאני אהיה בארה"ב אקנה לי חגורה של WWF)

עכשיו תורי להגיד פחחחחח

1000 שקל לחלק ל10 אנשים- 100 שקל לכל אחד, עבור חגורה מסריחה ללא שימוש שאפילו חלק מהם לא יזכו אף פעם ללבוש מה תעשה עם החגורה אחרי ששתפעל ממנה קצת? תלבש אותה עם הג´ינסים שלך במקום חגורות רגילות? קנה משהו שימושי, חולצה או כוס בירה.

Double G 007

New member
...

קוראים למכון הזה מכון אמיל, בכפר שמריהו. הייתה שם זירה בחוץ..שהתחתית שלה היה קרש, ועל זה הם שמו מיזרונים קטנים שכיסו את כל הזירה, ועל זה כמו שאתם רואים, איזה כיסוי לבן, שהיה לוהט! רמת ההאבקות הייתה טובה..חלקם מוכשרים יותר, וחלקם מוכשרים פחות, אבל אם לא היה כל כך חם, אני בטוח שהיינו רואים רמת האבקות יותר טובה בכמה רמות.

לפי מה שראיתי..

אפשר לעשות מזה להיט פשוט אם הקשרים והפרוטקציות של גרי אפשר לתת לזה פרסום לעשות את המופעים במופע אמיל הזה לעשות יותר אפקטים של דם וכל מיני דברים מגניבים כמו כיסאות וכל זה ממש דומה ל XPW וזה יכול להפוך ללהיט אני מאד מקווה שאני יוכל להצרטף אליהם בחופש...רק הקטע האנשים האלה אולי חוץ מ גרי ועוד כמה צריכים לעבוד רציני במכון כושר ..אני אפילו יכול לרשום תוכניות אימונים(כן כן אני עוזר מאמן כושר בלה בלה) אז שיהיה בהצלחה..

בן פורגס.......

סליחה אבל למה להיות כזה טיפש ? מה הקשר "תלבש אותה עם הג´ינס שלך......", מה אני אעשה עם החגורה? זה פשוט מאוד אני אתלה אותה בבית על הקיר וימשיך להתפעל ממנה. ותאמין לי חוץ מזה תהיה לי גם כוס בירה וגם חולצה ועוד דברים...

אבל תסתכל על ההודעה שלך

ממה עשויה החגורה ? מקרטון ? לא יכלו למצוא חגורה נורמלית, עם כל אחד היה נותן סכום מסוים הם יכלו לקנות חגורה של WWF היא עולה 200 דולר. (זה מה שאני אעשה גם כשאני אהיה בארה"ב אקנה לי חגורה של WWF) ההודעה שלך מביאה ביקורת על החגורה שלהם, ואתה אומר את זה כאילו הם צריכים באמת לשלם 100 שקל בשביל החגורה הזאת. ובשביל מה? הרי אפילו אתה "תתלה אותה בבית על הקיר ותמשיך להתפעל ממנה" כאילו אין עוד 10 אלף כמוה מפוזרים בעולם.

למעלה