IPOD & Itrip

asafraviv

New member
IPOD & Itrip

היי, אמא שלי עוד מעט נוסעת לארה"ב והחלטתי לקנות את ה IPOD 20 GB מהחנות B&H ויש לי 2 שאלות. 1. אני מבין כאל מההודעות בפורום שיש בעיות עם הסינכרון שלו בפיסי? או שהכל בסדר? 2. האם אני יכול להוריד לאייפוד דיסק (או כמה שירים) ואחר כך למחוק אותם מהמחשב 3. אחרי שאני מתקין את העידכון של העברית...אז אני יכול להסיר אותו ואז יש לי עוד פעם אחריות? 4. אם אני לוקח מחבר IPOD אז אני יכול להוריד ממנו את השירים שיש לו על האייפוד? 5.הבנתי שישי כזה משהו שקוראים לו itrip והוא מאפשר לשמוע מוזיקה מהאייפוד למשל ברדיו של המכונית?, אם כן איך זה עובד ומה בדיוק צריך? תודה רבה אסף

LinkTree

New member
אז ככה

1. אין בעיות סנכרון ל PC אבל כמו כל דבר יש לפעמים בעיות שנובעות בעיקר מחוסר הכרות עם המכשיר - אבל בישביל זה אנחנו כאן :) 2. כן. 3. כן אתה יכול אבל כמובן שאם ה IPOD פתאום שובק חיים אז אתה לא יכול להוריד את העדכון (כי ה IPOD שבק...) 4. כן (עם תוכנות צד שלישי חימניית כמו WINAMP ו PODLAYER) 5. צריך ITRIP ו IPOD - זה הכל. ה ITRIP מוסיף לך רשימת השמעה כזו שכל "שיר" ברשימה משנה את התחנה שהוא משדר - אחרי ניגון "שיר" כזה ה ITRIP פשוט מנגן את כל מה שה IPOD מנגן לתדר הזה. תריך לזכור שעדיין לחבר באוטו עם כבל מהאוזניות ל LINE IN או עם קסטת חוט נותן צליל יותר איכותי. שיהיה במזל טוב - ואם יש עוד שאלות פשוט תשאל :)

asafraviv

New member
קודם כל תודה רבה ../images/Emo13.gif

בעיקרון ענית לי ממש על הכל ונראה לי שאני ילך על זה. רק לא ממש הבנתי איך עובד ה itrip. הוא משדר כאילו כמו תחנת רדיו? ואני בוחר איזה תדר שאני רוצה. פשוט במכונית שלנו אין LINE IN ואין מקום לקסטה אלא רק לדיסק. ראיתי את זה ב 34$ זה שווה? (פשוט נראה לי שבארץ זה יהיה יותר יקר אם אני ארצה לקנות את זה אחר כך). ואגב, בקשר ל iskin הבנתי שהוא דיי גדול ולא הכי נוח, ומקריאה כאן בפורום שמעתי שמישהו שם את הIPOD בתוך גרב... אז אפשרי?, כדאי? או שלקנות גם ISKIN שוב תודה אסף

LinkTree

New member
הבנת נכון מאוד

ה ITRIP משדר כמו תחנת רדיו רק למרחק קטן מאוד (כמה מטרים בודדים) ה ISKIN נוח מאוד הוא פשוט מכוער (ביחס לIPOD כמובן) והוא באמת מגן על ה IPOD בצורה טובה מאוד לטעמי. העניין של הגרב זה פשוט גרב לIPOD הבעיה היא שכשהIPOD בגרב אין לך גישה לחוגה ולמסך מה שבISKIN יש.

asafraviv

New member
מה לגבי גרב רגילה? (אחרי כביסה ../images/Emo8.gif)

יש משהו מיוחד בגרב הזאתי?, או שסתם עוד משהו לבזבז עליו כסף זה נקרא במקרה isock ?

asafraviv

New member
אוקי, מצוין תודה רבה על כל התשובות

ותתכוננו לכמה שאלות כשאני יקנה את זה :)

kubeb2112

New member
בארץ אתה יכול להביא אותו ב44$

דרך החנות של אריג'נט (arigent)

kubeb2112

New member
ראית אותו בארץ או בחו"ל ב34$?

בארץ הכי זול שראיתי היה 44 $באריג'נט