ipod 4 תקוע על DFU MODE

VIVA81

New member
ipod 4 תקוע על DFU MODE

שלום
האיפוד שלי היה פרוץ , בטעות עשיתי לו עדכון תוכנה ל- 6.1.3 והלכה הפריצה
חיברתי אותו לitunes כדי להחזיר לגרסא המקורית והמעודכנת 6.1.3
הitunes לא הצליח לעדכן גירסא ומאז המכשיר תקוע לי על DFU MODE (סימן של itunes למעלה וכבל USB למטה)

משהו יודע איך אני יכול לשחרר את זה ?
איך אני יכול לאפס את ה - IPOD

תודה מראש

amitp

New member
זה לא dfu mode

המכשיר תקוע בrecovery mode. בdfu mode המסך שחור לחלוטין. כשאתה מנסה לבצע ריסטור דרך אייטיונס האם אתה מקבל הודעת שגיאה?

אתה יכול לנסות להתקין tiny umbrella, אחת האפשרויות במסך הראשי אמורה להכריח את המכשיר לצאת מrecovery mode. השאלה היא אם הוא יצליח לעלות אח"כ, וזה כבר תלוי במה שטעון עליו כרגע כמערכת ההפעלה והבוט...
אם הוא לא יצליח לעלות, נסה להכנס לdfu mode (לא recovery!!) ולעדכן גירסה משם. יכול להיות שתצטרך לשחזר custom rom אבל דיה לצרה בשעתה...

VIVA81

New member
תודה על התשובה אבל.....

עמית תודה
האייטיונס כלל לא מזהה את המכשיר , כשעשיתי ריסטור הוא נתן הודעת שגיאה שאומרת שלא יכל להמשיך את התהליך

התקנתי TINY אבל גם שם האופצייה לשחרור באפור ולא ניתן ללחוץ על הכפור (אם יש לך תשובה למה גם אשמח)

amitp

New member
--->

1. המחשב לא נתן סתם "הודעת שגיאה". הוא נתן הודעה ספציפית (בד"כ כוללת את מספר השגיאה). זה יכול לעזור, ככה באופן כללי, לדעת מה היתה הודעת השגיאה...
2. נסה לבצע RESTORE רגיל מהITUNES אבל כשהאייפון בDFU MODE, לא בRECOVERY.
3. במידה וזה לא עובד, ככה"נ השתמשת קודם בCUSTOM ROM שמונע ממך עכשיו את האפשרות לשחזר STOCK ROM (מ"ע הפעלה "רשמית"). תוריד REDSN0W ואת קובץ הFIRMWARE של המערכת העדכנית (נדמה לי ש6.1.3?) ותעבוד על פי ההוראות כדי לעבד את הקובץ ולבצע RESTORE שלו דרך DFU MODE.

amitp

New member
אייטיונס לא מצליח לדבר עם אפל

ככה"נ במחשב שלך בוצע שינוי בקובץ שנקרא HOSTS. הקובץ הזה משמש את מערכת ההפעלה כדי לתרגם שמות אתרים לכתובות הIP המספריות שלהם ובד"כ מוסיפים לו ערך מסויים לאחר פריצת אייפון על מנת שאייטיונס יגש למחשבי אפל דרך אתר CYDIA - כך ניתן לעקוף מנגנון הגנה של אפל שמונע, בין היתר, שינמוך גירסאות או התקנת גירסאות לא מורשות של iOS. כרגע העידכון הזה מונע ממך להתקין גירסה מקורית של iOS כיוון שאיטיונס לא מצליח לקבל אישור לכך מאפל.

הוראות לעריכת הקובץ הנ"ל תוכל למצוא כאן, למשל:
http://www.howtogeek.com/howto/27350/beginner-geek-how-to-edit-your-hosts-file/

שים לב כי עריכת הקובץ עשוייה לגרום לבעיות משמעותיות בשימוש באינטרנט ולכן יש לעשות זאת רק אם אתה יודע מה אתה עושה. אתה צריך למצוא שורה שכוללת את gs.apple.com ולהוסיף # לפניה.

VIVA81

New member
תודה רבה אבל יש כבר # לפני השורה שרשמת

#76.108.10.50 gs.apple.com
#117.0.0.1 gs.apple.com

omer26120

New member
גם לי זה ככה

ברגע זה ממש זה קורא גם לי ואני אבודה לחלוטין האם כבר תיקנת את המצב?

VIVA81

New member
עדיין איו פתרון - משהו יכול לעזור

אני עדיין תקוע עם IPOD תקוע
ניסיתי לבצע שיחזור גם על מחשב אחר , הפעם הודעת השגיאה היא 3194.

משהו יכול לעזור ?????

למעלה