iPod נגד החוק?!

ALMIGHTY

New member
iPod נגד החוק?!

האם אתם קונים דיסקים מאז שיש לכם אייפוד? האם האייפוד נהיה תירוץ להורדת מוזיקה מהאינטרנט? מה יגרום לאנשים בעלי נגנים ניידים ללכת לחנויות ולהוציא כסף על עיגול כסוף קשיח כשהם יודעים שהם ישתמשו בו פעם אחת (להעביר למחשב ולנגן עצמו) ואז הוא יצבור אבק על המדף? האם אפשר לקבוע שהנגנים הניידים יחלישו מאד את קצב מכירת הדיסקים? האם הנגנים הניידים הרגו את הדיסקים כמו שהדיסקים הרגו את התקליט והקסטה?

In Limbo

New member
אני לא הפסקתי לקנות דיסקים בעקבות

האייפוד שלי.. אם כבר, אני לא ממש אוהבת להעביר אמפי3 לתוך האייפוד כי זה יותר עבודה (לשנות את השמות של השירים אם צריך, להוסיף פרטים וכו') לעומת דיסק מקורי שפשוט מעבירים למחשב ויש בו את כל הפרטים. ובכלל, יש לי אוסף דיסקים שאני מטפחת כבר כמה שנים, אני לא אפסיק לקנות דיסקים

מי שמרגיש שזה בזבוז לקנות דיסקים

בגלל שהכל על המחשב או באיפוד שיקנה בחנויות באינטרנט שירים בפורמט mp3 האיטונז יגיע גם לישראל מתישהו אבל אני אישית מרגיש שלשמור את השירים בפורמט המקורי שלהם שומר עליהם יותר המחשב יכול להימחק או האיפוד או שניהם
אז זה שיש את העיגולי פלסטיק הללו נותן לנו אפשרות לשחזר את האבדות

iPod כתחליף לספריית דסקים

כאספן כפייתי של דיסקים אין סיכוי שה iPod שלי יהווה תחליף להמשך האיסוף - אני חושב שתפקידו של ה iPod הוא יותר כ Walkman המושלם אבל כתחליף לדיסקים בשום פנים לא וזאת משתי סיבות: א. כמו שאלרונד אמר גם המחשב וגם ה iPod עלולים למות. ב. ב iPod עדיין אין אפשרות להכניס פרטים מלאים על הדיסק המנוגן. מעבר לזה שיש לי למעלה מ 2000 דיסקים - 40 ג'יגה זה פשוט לא מספיק.

אני באמת קונה פחות דיסקים מאז

בגלל שאם יש למישהו שאני מכיר את הדיסק הרצוי אני מלווה ליום-יומיים מעביר למחשב ומחזיר לו אבל לא צורב, כי גם אם אני יצרוב תישאר לי החתיכת מתחת העגולה הזאת, רק שהיא תעלה כמה שקלים בודדים

למעלה