IPOD מול IRIVER H320/120

yoyoin

New member
IPOD מול IRIVER H320/120

מה ההבדלים העיקריים? על מה אתם ממליצים? שמעתי שכאשר מחברים את ה-IPOD למחשב אחר הוא מתאפס אז אי אפשר להשתמש בו לגיבוי של כמה מחשבים (להעברת נתונים) מה קורה בעינין הזה? מה עם ה-IRIVER במקרה הזה? טיפול בארץ? - אם אני קונה ב-ארה"ב ומשהו קורה למכשיר, אני יוכל לגשת למישהו בארץ? או יצטרך להטיס את המכשיר חזרה? (השאלה היא לגבי שני המכשירים... בקיצור יתרונות חסרונות של כל אחד ובעיקר לענות על השאלות שלי... תודה מראש...

JustThomas

New member
קודם כל,

יש הבדל גדול מאוד בין ה Iriver H3xx ל IHP1xx. המכשיר שמקביל לאייפוד הוא הIHP. עכשיו, יש וויכוח גדול בין המוצרים. אני אגיד שאני בעלים של IHP120, אבל אם אני אתחיל להתרברב על המכשיר יסקלו אותי באבנים, אז אני אנסה להיות אובייקטיבי כמה שיותר. אם תפשפש קצת באינטרנט, תוכל למצוא עשרות מאמרים וכתבות והשאוות בין האייפוד ולשאר מכשירים, לא רק האייריבר. בעניין של הItunes (התוכנה שעובדת ומסנכרנת את האייפוד) בעיקרון נכון, אבל אפשר להעביר נתונים בדרכים אלו או אחרות ממחשב למחשב עם האייפוד. לאייריבר אין כל תוכנה שמפעילה אותו, כשאתה מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו ככונן חיצוני נטו. בעניין האחריות לאייריבר - פשוט מאוד: אם קנית את המכשיר בארץ (ד"א הספק שלו נקרא ארקדיה) והמכשיר התקלקל, הם ישלחו לך אותו למעבדה הראשית שלו בהונג קונג בחינם. אם קנית אותו בח"ול, בסכום של 200 ש"ח (ואחריות מלאה על המשלוח של המכשיר) הם ישלחו לך אותו למעבדה. אתה יכול לנסות לשלוח לבד, אני לא ניסיתי לעשות את החשבון של כמה זה יוצא. אם יש לך עוד שאלות ספציפיות, ישמחו לענות :)

yoyoin

New member
תוספת...

זתומרת שאם אני קונה את ה-IRIVER H320 (לפי מה שאני חושב זה שימושי יותר מה-H120) אני יכול להשתמש בו ככונן לכל דבר? הבנתי משהו על חיבור ישיר למצלמות, וקראתי שהפיצ'ר הוא לגרסה האירופית בלבד - זה נכון? אילו עוד הבדלים יש? בקשר לביטוח, זה חלק חשוב אצלי כי אכלתי אותה לפני כמה שנים עם מצמה שעלתה לי הרבה ועלה הרבה יותר לתקן אותה, יש אפשרות לבטח אותו בארץ? הבנתי ממך שעם 200 שקל זה אפשרי? חוץ מהמסך הציבעוני (והפיצ'רים שקשורים לזה) אילו הבדלים יש בין ה-H120 ל-H320? - הבנתי שהחומר שממנו עשוי כל אחד שונה (משמעותי?)

JustThomas

New member
כמה תשובות:

הפיצ'ר של הUSB To Go מצוי אכן רק בגרסה האירופאית. הH עשוי מפלסטיק, והIHP עשוי ממגנזיום (שנותן לו טאץ' יותר יפה לדעתי) עם 200 שקלים תוכל לשלוח את המכשיר שלך להונג קונג לתיקון, ובחינם אם קנית אותו בארץ. בקשר לשאר הדברים, לא התנסתי עוד עם הH, אם אתה רוצה לדעת קצת יותר תנסה את הפורום הזה.

למעלה