Ipod בתאילנד

s h a l e v 3

New member
Ipod בתאילנד

שלום ההורים שלי נוסעים שבוע הבא לתאילנד. לפני איזה שלושה חודשים בערך ראיתי פה הודעה על מישהו שהיה בתאילנד והוא הביא ממש את הכתובת של חנות שם. זה היה בקניון מסוים בקומה שלישית שאפילו את השם הוא זכר. אני מבקש כל מי שיש לו אינפורמציה על חנות כל שהיא של אביזרי אייפוד שיוכל לרשום לי פה תגובה! נ.ב. יש לכם המלצות לקניות שם לאייפוד שלי? (דור רביעי)
 
אממ

לגבי הקניון בתאילנד אני מניח שמדובר על הMBK BBK וסיאם סנטר (אם אני לא טועה) שזה 3 קניוני ענק מחוברים בגשרים ואחד מהם הוא רק מוצרי חשמל/אלקטרוניקה וכו'.
 

BaByGuRrRl

New member
לדעתי אמור להיות..

בסיאם סנטר אם אני לא טועה.. הייתי שם פעם אבל אני לא ממש זוכרת את השם של המקום.. אבא שלי היה לא מזמן והביא לי אייטריפ משם, אני אשאל אותו אם הוא זוכר את השם..
 

s h a l e v 3

New member
וואו...

שיט... בטוח שזה זה? כי לפי מה שהבנתי בוא נגיד שללכת לאיבוד שם זה לא טוב... זה קניון אחד ענק בגודל תל אביב.. מישהו אולי יודע את השם של החנות?
 
אני יודע מה זה ללכת לאיבוד שם../images/Emo8.gif

רק שכשהייתי שם עוד לא ידעתי בכלל מה זה אייפוד אז אין לי מושג באיזה קומה/חנות זה אמור להיות אבל אבא שלי היה שם לפני 3 שבועות בערך ואמר לי שבכל מקום יש אייפוד
 

s h a l e v 3

New member
זה זול לפי דעתכם?

ומוצרים אלקטרוניים אתם חושבים שזה מקורי שם? כאילו שם החברה? וזה זול? כי אני חשבתי יותר בכיוון של אביזרים כמו case לאייפוד וכל מה שיש שם.
 
אממ בקניונים נחשבים מוצרי חשמל

אמורים להיות מקוריים, ליתר ביטחון תבדוק שיש חריטה מקורית של היצרן או משו ולגבי המוצרים לאייפוד-פה תיזהר מחיקויים! כי ביקשתי מאבא שלי שיביא לי iSkin iTrip ודוק (למה לא קוראים לזה iDock כמיטב המסורת?
) ובסוף דוק הוא לא הביא כי הוא טען ששם זה עולה 250 ש"ח ובארץ 250 אז בשביל 100 ש"ח לא שווה להביא (לך תבין אותו) אייטריפ הוא לא מצא וiSkin הוא הביא לי xSkin שזה חיקוי מעצבן לאייסקין, זה סיליקון דק ושקוף שהפתח הוא דווקא במסך ולא בגלגלת וזה תופס כל כך הרבה אבק שאני לא משתמש בזה יותר
 

UHUstick

New member
אחלה זמן לינסוע לתאילנד

מה הם הולכים לעשות, לתפוס גלים?!
 

s h a l e v 3

New member
משהו כזה...

לך תדע..גם אני אמרתי להם את זה אבל בעקרון הנסיעה שלהם היא לטיוואן ושלושה ימים בתאילנד (בנקוק) אבל לי זה לא אכפת! אני רוצה אביזרים לאייפוד! למישהו יש המלצות? אוזניות case אייטריפ ועוד שאלה יש את הדוק הזה שבא עם רמקולים. האם הוא מתאים לדור רביעי 20 GB?
 
למעלה