iPod במתנה

The Bugi

New member
iPod במתנה

שלום, לפני שבועיים בערך קיבלתי במתנה iPod 40GB. המכשיר נקנה בארה"ב ודודה שלי שקנתה לי אותו שמה בו שירים (4000 ומשהו) מהמקינטוש שלה. לרוע המזל היא שכחה את הכבל המעביר קבצים ואת התוכנה בבית ורק הביאה לארץ בקופסה את האוזניות,שלט,כבל טעינה,כבל חיבור למערכת והנרתיק. מה לעשות שכל השירים שהיא שמה בו הם לא מוכרים לי ואני רוצה להוסיף שירים. האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג כבל להעברת קבצים ואת תוכנת הiTunes? מישהו אמר לי שבגלל שהקבצים הועברו ממקינטוש אני לא יכול לשמור אותם(יש ברשותי PC) ולהוסיף חדשים אלא רק לעשות ריסט לiPod ולהטעין מחדש. האם זה נכון? לפי מה שהבנתי יש כל מיני עידכונים לiPod והייתי רוצה לגם להתקין בו את התוכנה שמציגה בו עברית. הרבה שאלות אבל רק מי שכאן נראה לי המומחה בנושא. תודה מראש.

benler

New member
הרבה שאלות - הנה התשובות

1) ה iPod צריך להיות מפורמט בהתאם למחשב שאליו הוא מתחבר. ז"א, שאם הוא הוגדר מול מק, תצטרך לפרמט אותו בשביל לחברו ל PC (ואכן, השירים ימחקו). תוכל לפתור את הבעיה ע"י גיבוי השירים למק לפני הפרמוט, והעברתם ל PC אחרי שה iPod יפורמט והחזרתם למכשיר (אני לא מכיר תוכנות של מק שעושות את זה - חכה שמישהו מאנשי המק בפורום יעזור לך). 2) את iTunes אתה יכול להוריד בחינם מהאתר של Apple. שם תמצא גם עדכונים ל Firmware של ה iPod עצמו. 3) כבל אתה יכול לקנות מהר וביוקר מ"ידע" (יבואני iPod לארץ) או מ PDAStore (חנות ברמת גן) או לאט ובזול מ EverydaySource ב Ebay (לינקים בהמשך). 4) עברית אתה יכול להתקין באמצעות תוכנה בשם hebpod. שים לב שהיא נותנת רק שמות עבריים לשירים ולא עברית מלאה (תפריטים וכו'). חפש בפורום ותמצא מידע בנושא. זהו, תתחדש ובהצלחה. בן

The Bugi

New member
וואו..תודה!

הEverydaysource הוא אמין? הם שולחים מוצרים לארץ?

benler

New member
אני הזמנתי לארה"ב והגיע מהר

היקף המכירות שלהם ומגג שביעות הרצון מעיד שהם בסדר. נראה לי שהם שולחים לארץ - תשלח להם mail - הם עונים תוך יום/יומיים. בן

The Bugi

New member
שוב תודה..ועוד משהו

הכבל העברת קבצים הוא כבל רגיל או העריסה הזאת? למה העריסה משמשת בעצם?

benler

New member
לא חייבים עריסה

הכבל הוא כבל עם חיבור USB או FireWire שמתחבר למחשב. העריסה חוסכת את הצורך בחיבור הכבלים ומקלה אם אתה מחבר את ה iPod למחשב לעיתים קרובות. חוץ מזה, לעריסה יש יציאת אודיו טובה יותר מיציאת האוזניות של ה iPod והיא משפרת את איכות השמע בחיבור למערכת עם הגברה חיצונית) - ההבדל בכל מקרה הוא לא מאד משמעותי ורק בעלי אוזן רגישה במיוחד ירגישו בו. בן

למעלה