iphone חרא של מכשיר...

ath25

New member
מכשיר מדהים

שיא הטכנולוגיה, יפהפה, חזק, עמיד,כל כך הרבה אפשרויות הפעלה, פשוט מדהים... איפה אני משיג את הבלנדר הזה?

dan hod

New member
איפה אתה חי אחי

נראה לך באמת שIPHONE זה שיא הטכנולוגיה? בבאסטות של שווקים במזרח הרחוק אתה רואה מכשירים הרבה יותר מקצועיים פשוט שם אין שיווק של APPLE שיגרום לאנשים כמוך לאכול את זה. מכשיר בינוני ומטה עם אריזה מהממת ושיווק גאוני זה הסיפור.

AYELET1

New member
אוף התפוז מטריף אותי...

פעם שניה: מדהימה ההיסטריה הזו כשכולה טלפון סגור... לא יותר ולא פחות

2cookie

New member
אבל הוא נראה טוב

תראי איזה גרפיקה הוא סוחב עם המעבד 520 מגה הרץ שלו. עם Windows Mobile אפשר רק לחלום על זה.

shimy lev

New member
ואם הסקרנות הרגה את החתול...

הפתטיות צלבה את הטיפש... וכן... אפל לא נבראה לטפשים שלוקחים סנסה ואייפוד למעבדת סאונד כדי לבדוק באיזה נגן שומעים את הגרעפס של התאורן שאמד מאחורי הקלעים של חדר האיפור... וכמה שאתה צודק... אפל לא נבראה לאלו לקונים את המחשב ה-כ-י חזק ועושים אוברקלוקינג וכד' כדי להראות להם שלהם יש יותר גדול... פ-א-ת-ט נ.ב. "וכבר כתב חכם את דברי הטעם האלו"- עלובה עיסה שנחתומה מעיד עליה...

udifpalm

New member
מה לעשות, כמה מאיתנו לא נחונו בגאונות הדרושה

על מנת להעריך את ה-iPhone. חוץ מזה, מה יש לך לחפש בפורום של מוצרים נחותים כמו PPC?

AYELET1

New member
הי נא להרגע! לא חייבים לרדת לפסים אישיים

הבעיה עם האייפון , שהוא באמת נראה על פניו פשוט מדהים. אבל הוא מוגבל הוא מכשיר סגור אני מאד שמחה למכשיר מהיר ובעל יכולות ולא, לא כדאי להפגין כמה גדול יש לי אלא כי לא יכולה לסבול מכשיר איטי. בנימה בלתי אישית- מה לדעתך מלהיב כל כך באייפון חוץ מהמראה שלו? אינך סבור שבמחשב קודם כל הביצועים הם אלו המעניינים? ואגב, אני זוכרת את ימי המק הרחוקים מי שהשתמש בהם היו הרבה מאד גרפיקאים בזכות ביצועיהם! לא בזכות גזרתם החטובה וחנניותם... ההבדל כיום הוא, שגם מחשבי ה-פב מגיעי לביצועים גראפיים גבוהים.

omni96

New member
זה גימיק אבל גימיק טוב

המסך מסתובב עם סיבוב המכשיר ה-MULTI TOUCH SCREEN אני חושב שהם לא התביישו והכניסו כמה דברים שלפחות אני לא ראיתי בפלאפונים

shimy lev

New member
ותתפלאי לשמוע, איילת יקרה

שכל הסטוריית המקים שרשומה אצלי בחתימה לא התחילה מהאייפוד, אלא מחיפוש אלטרנטיבה לוינדוס!!! את האייפוד קניתי בכלל לפני 3 חודשים.... ותאמיני לי- אני לא מתחרט לרגע שעמרתי את דתי למק. כל עניין המיחשוב הפך להיות לנעים וידידותי.

AYELET1

New member
שימי היקר ../images/Emo8.gif

איש לא מעוניין העבירך על דתך
רק שיש מי שחושב אחרת. אפל עדיין במודע ממתגת את מוצריה גבוה (כמו גם סוני לגבי הפאלם בשעתו). אני מניחה שזה לא רק החומרה היקרה יותר, אלא ובמודע ה שם. כדי לתפוס נישה מסויימת. כמובן שחלילה אין התאמה למוצרים אחרים... וזה מאד מאד בעייתי. מן הסתם יש מי שימצא זאת נוח יותר אך גם יהיה מי שיקנה זאת עעבור השם והיוקרה. אגב לינוקס גם היא אלטרנטיבה לווינדוס. ושם גם ישנו חיבור (במקרה הצורך) לווינדוס (גם אם מוגבל). בוא פרט במה עניין המיחשוב הפך כה נח.

shimy lev

New member
אוקיי.המנהלת ביקשה פירוט-אני עובר לדום ../images/Emo195.gif

1. המחשב מגיע עם חבילת iLife. חבילת התוכנות הנהדרת לפנאי. אני לא צריך להתקין עוד משהו לאלבום תמונות, עריכת וידאו ביתי, הכנת DVD ביתי, בניית אתר אינטרנט בסיסי וכד'. הכל מגיע עם המחשב 2. התוכנות משולבות אחת בשניה בצורה משגעת. הסטטוס בצ'ט זה השיר מהאייטיונס. במייל אני רואה מי זמין לצ'ט. אתרים מספר הטלפונים זמינים כסימניות בדפדפן... 3. נוחות השימוש. קצת קשה להסביר, אבל הדברים מסודרים טיפה יותר בהגיון. 4. הדשבורד, הדוק והמניו בר- אין תחליף! 5. יש תוכנות לכל פיפס שרק אפשר לחשוב. לדוג' יש לי תוכנת הזעקה שאני דורך את המחשב עם השלט, וכל נגיעה במחשב (יש את הסנסור של הקשיח)מצלמת תמונה, שולחת אלי באימייל ומדליקה הזעקה. שימושי? לא. ימנע גניבה? לא. אבל אחותי לא סולחת לי עד היום...
6. אם בפיסי הקודם אשתי לא ידעה איפה מדליקים אותו- במק כאן היא מלהטטת להנאתה בכיף. בקיצור- Once You Go Mac, You Never Go Back

AYELET1

New member
גם באאוטלוק ניתן לראות מי זמין לצ'ט

מצלמות אבטחה ניתן לסדר גם דרך ווינדוס, אממה, מעט מאד צריכים אותם על השירים אני יכולה לוותר. בקיצור, לא יודעת מה זה הדש בורד ושאר הרשימה של המק אבל יש כיום תמיכה לכל דבר כמעט ב-PC (אם לא להכל) חלק גדול מזה לא צריך ובנוגע לאשתך - קח בחשבון שדווקא בגלל שהפי סי הוא כזה מחשב להמונים, הוא זול ווינדוס, עם כל החסרונות שלה, עדיין ידידותית מאד, ונמצאת בכל מקום, ולכן אנשים רבים שלא היו נוגעים במק, מגיעים לפיסי. נגנים הפכו מוצר שמגיע גם למי שהפרוטה אינה מצויה בכיסו כנ"ל מחשבי הפי סי בעיני זה יתרון עצום

כן, יש לי יותר גדול ! (לפחות מוח)

התלבטתי אם לענות בכלל, אבל האמת היא שיש לי הרבה יותר גדול משלך ! יש לי נסיון יותר גדול משלך במחשבים, נסיון מספיק גדול כדי לדעת מתי המחשבים של אפל איבדו את העליונות הטכנולוגית שלהם אבל המשיכו להמכר בגלל שהפכו למותג. יש לי הגיון יותר גדול משלך והוא אומר לי שתפקידו של נגן הוא לתת את איכות הסאונד הטובה ביותר, לא שאני צריך דווקא את הגרעפס של התאורן, אבל למה שאשלם כפול על נגן פחות טוב? יש לי גם מוח יותר גדול משלך ולכן מעולם לא הזדהתי עם הפריטים אותם רכשתי, אם בשנות השבעים קניתי סוסיתא (כי זה היה התקציב שלי) לא ניסיתי להגן עליה באלימות ולשכנע את כולם שהיא יותר טובה ממרצדס. ואם אחרי שקניתי את מחשב כף היד הקודם שלי גיליתי בו חסרונות לא ניסיתי לרמות את עצמי וליפות את מה שהוא נותן. ועוד משהוא - יש לי רקע הרבה יותר גדול משלך בלכתוב בפורום הזה דברים יותר מועילים מאשר למי יש יותר גדול. אם תבדוק אחורה תגלה מאות אם לא אלפי פעמים שנכנסתי לכתוב, כמעט תמיד כדי לעזור למי שיש בעיה או להביא דברים חדשים. אני לא מאמין שתמצא השתלחות אישית מגעילה שלי במישהוא, ובטח לא בגלל שלא אהב את הצעצוע שקניתי.

למעלה