IPEC ???

orne15

New member
IPEC ???

אשמח לקבל פידבקים רק עתה קראתי ע"כ נשמע מבטיח, האם כך? יש המלצות, נסיון...

zivadina

New member
IPEC - וכמה זה עולה?

אגב, את הסיבה לכאבי הראש שלי מצאו רק עם "מבחן שרירים", ולכן נראה לי שזאת שיטת אבחון טובה מאוד. השאלה היא מהם הטיפולים המוצעים, כמה זמן, אנרגיה וכסף צריך בשבילם, ומהו גודל התועלת שלהם. בקיצור: כמה משקיעים וכמה מקבלים. לכאבי הראש שלי עזרה הפסקה של אכילת מוצרי חלב. מעניין מה מציעים לטיפול בהפרעת קשב.

zivadina

New member
ועוד הערה חשובה על בסיס השיטה

ציטוט מתוך האתר: מתוך הנסיון המצטבר, גילה ד"ר קניג את ההשפעה המכרעת של המצב הרגשי-נפשי על גוף האדם, כיצד מצבים ורגשות שליליים פוגעים בזרימת האנרגיה החיובית בגוף, וכתוצאה מכך נחלשת המערכת החיסונית ונוצרת מחלה. מבחן שרירים מאתר את מקור חסימת האנרגיה, ובטיפול מתאים מבטל אותה, בכך מתחדשת הזרימה, כוחות הריפוי הטבעיים (מערכת החיסון) מתעוררים, ומתחילה הדרך להחלמה. כבר מזמן לא חושבים שהפרעת קשב היא תוצאה של בעייה רגשית-נפשית על גוף האדם. כך שאם זאת הגישה שם להפרעת קשב, יש סיכוי שהטיפולים יעזרו כמו טיפול פסיכולוגי רגיל (שלא עוזר) להפרעת קשב.

orne15

New member
אלטרנטיבי

ילדתי בת 11 טופלה שנתים בריטלין והשנה עברנו לקונצרטה כך ששאלתי לא מגיעה ממקום של התלבטות או אנטי. בחופשים אנו לא לוקחים כדור ולכן זה זמן טוב לנסות או לפחות להתלבט לכיוונים שונים. לאחר שאני עברתי סדנת רייקי 1 ו 2 ונחשפתי לתחום הגוף נפש משהו באינטואיציה שלי מאוד מאמין שסדנת רייקי ודמיון מודרך לילדים מתבגרים יכול לעזור ולתרום. אני מאוד שלמה עם החלטתנו בטיפול תרופתי אך מאידך אל לנו לעמוד ולקפוא על שמרינו, אנו מחוייבים להמשיך לבדוק ולשאול שאלות. חג שבועות שמח, שליו וטעים...

דליה.ד

New member
זו כמובן דרכינו...

אני מניחה שכולנו מחפשים עוד ועוד ומקווים שנגלה את ביצת הזהב, אז....אם זה אכן עובד על בתך - שתפי אותנו!

orne15

New member
אשתף ובשמחה

orne15

New member
הקושי הוא

שקיימים שרטלנים רבים שמבטיחים אך לא ממש מצליחם לקיים. לדוגמא, אני מאמינה גדולה ברפלקסולגיה אך היא לבד לא תעזור למרות הבטחותיהם של המטפלים. השילוב של כדור, אלטרנטיבי יכול להיות נפלא. אולי זה הזמן לבקש ממרפאות להתפתחות הילד והמרפאה לכשל קשב בריכוז להרים את הכובע ולשלב במרפאות שלהם גם טיפולים אלטרנטיבים ולא לתת לנו, ההורים לכתת רגלים בין מטפלים כאלה ואחרים. חג שמח

zivadina

New member
טיפולים אלטרנטיביים ואמינות

רופאים קונבציונליים לא ימליצו על טיפול שאין הוכחות מחקריות להצלחתו. אבל ברפואה ההוליסטית קשה לנהל מחקרים מדעיים רגילים, כי טיפול הוליסטי גורס שכל מטופל צריך טיפול שונה לחלוטין ממטופל אחר, כך שאין קנה מידה להשוואה. המצב הזה של חוסר יכולת לחקור "מדעית" ביחד עם חוסר פיקוח מסודר של הממשלה על מטפלים למיניהם, גרם לצמיחת שרלטנים רבים. העניין הוא, שכרגע הטיפולים האלטרנטיביים עוזרים בעיקר לשיפור אכות החיים אצל ADHD, ולא ממש לטיפול בליבת הבעייה. אבל המטפלים האלטרנטיביים, במקום להבטיח רק את מה שהם יכולים לקיים, מעזים להבטיח "ריפוי של הבעייה", וכך, באמצעות הצהרות לא אמינות, כורתים לעצמם את הענף שהם יושבים עליו.

orne15

New member
ריפוי

קראתי וחשבתי. שיפור איכות חיים זה נפלא ולעיתים נותן את הכח להמשיך בימים קצת פחות קלים. בשנים האחרונות חלה התקדמות בהבנה ובקבלה של האלטרנטיבי ע"י הקהל הרחב. לדעתי צריכה להינתן להורים ולילדים, ע"י המרפאות, האלטרנטיבה לבחור כתוספת! מתוך ההבנה שההורים מחפשים ולעיתים בוחרים מתוך חוסר הבנה, לחץ, פיתוי ורצון עז ואמיתי לנסות דרכים אחרות. ישנם שרלטנים וישנם מטפלים שפועלים מתוך יעוד אמיתי, לפחות היו מארגנים הרצאות ושוב מתוך מקום של עזרה ותמיכה להורים שלעיתים ניצבים תוהים ומבולבלים.

srll23

New member
אפרופו טיפולים אלטרנטיבים

האם שמעתם על ד"ר טבעוני? התקשרה אלי היום נטורופטית והמליצה לי על תרפות שהוא נותן שלדבריה הן ביולוגיות ולא הומופאטיות (אני לא מבינה בזה) לדבריה לילדים אם ADHD יש לתת "גלובלין" ן"אומגלין" האם מישהו שמע עליו ועל התרופות האילו? אם כן האם הם עזרו?

zivadina

New member
תסמכי רק על המלצות מתוך נסיון אישי

כבר שמענו המון המלצות של מטפלים, וכמובן שיש להם אינטרס לקדם את הטיפול שלהם או, כמו במקרה שלך, של החברים שלהם. אני הייתי סומכת רק על המלצות מתוך נסיון אישי בשטח, וכמובן ממקור ראשון ולא מתוך שמועות.

למעלה