iPAQ2215 מוזיקה

Dubon3

New member
iPAQ2215 מוזיקה

שלום לכם אנשים יקרים, רכשתי לאחרונה iPAQ2215, אשמח לדעת כיצד ניתן להוריד מוזיקה עבורו/עבורי. תודה מראש, דובון.

lidor30

New member
יש לך קבצים על המחשב? יופי

חבר את המכשיר למחשב, תעתיק את הקבצים שאתה רוצה, לך למחשב שלי -> Mobile Device -> אח"כ My Pocket PC -> הדבק לשם. במידה ויש לך כרטיס זיכרון: לך למחשב שלי -> Mobile Device -> אח"כ My Pocket PC -> פתח את SD Card (או את CF Card כמובן) -> הדבקה. עצה: פתח תיקיה חדשה בשם MUSIC או משהו ולשם תדביק את השירים, חוסך בלאגן.

raananta

New member
נצל"ש... יש לכם מושג

אם יש צורך ששמות השירים יהיו באנגלית או שאין בעיה שיהיו בעברית. כמובן כאשר יש תמיכה בעברית. (אירון - PDAC)

castroman

New member
עדיף תמיד באנגלית...

בעקרון אם הם על גבי הזכרון של המכשיר ניתן בעברית, אם זה על כרטיס זכרון אז רק באנגלית.

mikeoreli

New member
לאו דווקא

לי יש PDAC לוגית גרסה 3.02.009 ואני מסוגל לשמוע שירים עם שמות קבצים בעברית גם כאשר הם על כרטיס וגם כאשר הם בזיכרון הראשי של המכשיר. דרך אגב, אם במוזיקה עסקינן, אני ממליץ על PocketMusic החינמית.

ron20

New member
גם אם זה עובד ...

ואכן ניתן היום ברוב המקרים להפעיל קבצי מוסיקה בשמות עבריים, אני לא ממליץ בחום כי אתה אף פעם לא יכול לדעת איפה זה יפגוש אותך ... אלא אם כן אתה רוצה לדבג תוכנות למשל גיבויים ושחזורים, גיבוי של activesync ועוד ... עד שלא תושק מערכת הפעלה עברית טהורה, התמיכה לעולם לא תהיה מושלמת, למרות שפונקציונלית ברוב המקרים היום הכל עובד. לגבי ה PocketMusic, תודה על ההמלצה אבל נשמח לקבל: א. הסבר מה היא עושה יותר טוב מהמדיה פלייר ומדוע אתה ממליץ עליה ב. לינק

mikeoreli

New member
PocketMusic

זו תוכנה להשמעת מוזיקה בעלת ממשק דומה מאוד לWinAmp מהמחשב. הגרסה החינמית באה עם סקין סטנדרטי ובלי הגדרות אקולייזר מגודרות מראש. מה שאהבתי בתוכנה, שיש לה אפשרות לקרוא את השירים ל"חוצץ" יחסית גדול וכך לא לקרוא כל הזמן ישירות מהכרטיס הרחבה כמו ב"נגן המדיה". (גם די מעצבן לראות את הנורה כל הזמן מהבהבת וגם חוסך סוללה). בתוגנה ניתן למפות את המקשים וגם לכבות את המסך עלמנת לחסוך בסוללה. בנוסף, היא גם תומכת בשמות קובץ עבריים. הגרסה בתשלום החדשה כוללת ממשק יותר נוח עם כפתורים יותר גדולים על המסך, לשנות סקינים ומגיעה עם הגדרות אקולייזר מובנות. יש צורך בהרשמה לתוכנה עלמנת להסיר את מסך בהתחלה של הדמו.

ron20

New member
../images/Emo51.gif נוסיף לתוכנות המומלצות

למרות שאני אישית שואף להשאר נאמן לתוכנות המובנות גם אם זה במחיר מסויים של פיצ'רים... וזה משיקולי ביצועים, ויציבות. יכול להיות שבמקרה הזה ה PocketMusic שווה נסיון, אנסה בהזדמנות.

mikeoreli

New member
ירון, אתה נשאר נאמן גם לסוליטייר?

אני בטוח שאתה משתמש בעוד משחקים. שגרך אגב, אני ממליץ גם כן על PortaPinball שממש, אבל ממש ממכר. ומה ? הוא בחינם. לפי השם מבינים שזה משחק מסוג ארקייד שקוראים לו פינבול הזכור מחנויות משחקי הוידאו. דרך אגב, אני הגעתי ל105,000 נקודות. בוא נראה מי מצליח לעבור אותי

ron20

New member
מיקו ../images/Emo35.gif נהינו ציניים ... ../images/Emo35.gif

אני אסביר את עצמי לאט ... אם תוכנה שיש לי כחלק ממערכת ההפעלה מוגדרת כ"עושה את העבודה" אני לא נוהג לתקין תוכנה חיצונית אלא אם היא ממש "שוס" (ובהחלט יכול להיות ש Pocket Music היא "שוס") אני לא חובב הרד ריסטים, ואסטרטגיה של התקנת תוכנות ללא אבחנה מקצרת את המרווחים... מנגד קיימת הגישה שהמכשיר נועד לשרת אותנו ולכן אין סיבה לא להתקין תוכנות וכמה שיותר ... כמובן שדעתי אינה קשורה ישירות לתוכנה שהצעת, וברור שלא תפשיע על הוספת ההמלצה שלך לתוכנות המומלצות של הפורום. לגבי ה PortaPinball שלח תמונת מסך של השיא ... אני מקווה שיהיה לי את הזמן לענות לאתגר ...

mikeoreli

New member
הבעיה היא

שרוב התוכנות שקיימות הן יחסית בסיסיות וקיימות תוכנות חינמיות גם יותר טובות. אבל בעיקרון אתה צודק, אני עדיין משתמש ביישומי הארגונית הקיימים. בנוסף אני מצטער להודיע שטעיתי, השיא שלי הוא 151790, פשוט כבר יותר משבוע לא יצא לי לשחק בו, אני כרגע משחק בSnails כשיוצא לי.

למעלה