IPAQ 6315

ike11

New member
IPAQ 6315

PLS HELP !!! קיבלתי מכשיר IPAQ 6315 מארה"ב, ונאמר לי שהוא יעבוד GSM גם בישראל.. HP ישראל אמרו לי שאי אפשר לפתוח את המכשיר עד שיגיע לארץ ולא יודעים מתי. בבקשה עזרה מה אפשר לעשות.

ike11

New member
aisraeli .אם אפשר יותר פרטים.תודה

אני חדש בתחום אז זה לא אומר לי כלום.תודה

Alto

New member
שתי אפשרויות

המכשיר נכון להיום יודע לעבוד רק ברשת T-Mobile בארה"ב. כדי לפתוח אותו אתה צריך לקבל מהם קוד פתיחה, הבעיה שהם נותנים את זה רק ללקוחות שלהם, אם יש לך מישהו בארה"ב שמנוי שם הוא יכול לפנות אליהם, להגיד שקנה מכשיר כזה והוא רוצה לפרוץ אותו כי הוא טס לחו"ל או משהו בסגנון. אפשרות נוספת היא למצוא/לקנות קוד לפריצת המכשיר. יש אתרים ברשת שנותנים את זה תמורת תשלום, תריץ חיפוש בגוגל. ראיתי שיש גם ב EBAY אנשים שמוכרים קודים כאלו. ארנון

Alto

New member
אשמח אם תוכל לספר פה על מסקנותיך

אני מזמין מכשיר כזה בימים אלו (מה שכתבתי קודם זה על סמך בדיקות שעשיתי לקראת זה) אמור להגיע אלי עוד כחודש, ואשמח לדעת איך הסתדרת ובכלל כל ביקורת על המכשיר. עברית ד"א, יש לך עליו? אני עוד לא בדקתי את הנושא כיון שזה לא ממש היה חשוב לי. ארנון

Rמי

New member
6315

שלום, קבלתי לאחרונה מכשיר כזה. שתי בעיות: - עובד לאט מאוד כאשר מותקנת עברית של איירון (תפקוד העברית נהדר!!) - לא מצאתי דרך לשלוח ולקבל MMS אשמח לדעת אם קיים פתרון לבעיות

ike11

New member
6315

עדיין לא היכנסתי עיברית .אבל משיחה עם החברות שמלבישות עיברית הם אומרים שאין בעיה הכל יעבוד בעיברית.ואפילו המקלדת החיצונית תעבוד בעיברית.בזה יש קצת בעיה .אין מקום למדבקות בעיברית .צריך ליזכור מיקום אותיות. עצתי לך להמתין עם הרכישה עד שיפתחו את המכשיר. כרגע עוד לא יודעים מתי יגיע לארץ.ובינתיים לא פותחים אותו סה"כ מכשיר טוב עם הרבה יכולות .עם שולחים לך מארה"ב כבר תזמין עם זיכרון מוגדל. מה שמגיע עם המכשיר לא מספיק ביכלל

למעלה