ipaq 2495b - בעיות תקשורת

maorna

New member
ipaq 2495b - בעיות תקשורת

לאחרונה הופיעה לי הודעה מוזרה בזמן שניסיתי להפעיל את ה-WIFI. " כרטיס בלתי מזוהה - הזן את שם מנהל ההתקן עבור כרטיס זה. לקבלת מידע עיין בתיעוד של יצרן הכרטיס." אח"כ בתיבת הטקסט רשום "כרטיס לא ידוע ב-SOCKET 2" צריך לציין שב-WIFI MANAGER רשום שאין דרייבר טעון ושבמכשיר עצמו יש כרטיס רשת אלחוטי מובנה. SELF TEST זיהה את הכרטיס ולא זיהה בעיות מיוחדות. הבעיות החלו לאחר שהתקנתי תוכנה שמאפשרת שליטה במחשב נייח באמצעות הכף יד. הסרת התוכנה לא עזרה! אשמח לעזרה דחופה תודה מראש מאור

maorna

New member
נו מה.... אף אחד?

תארו לעצמכם אתכם נתקעים עם ה-PDA שלכם ללא קישוריות... לא נעים! אז יאללה.... בטוח מישהו נתקע עם משהו דומה.

zetatron

New member
"אז יאללה"?

מילת זירוז בערבית זה מה שירענן את הזכרון של כל מי שקורא את הפורום הזה. אני בטוח שזו לא בעיה שHARD RESET (שחזור הגדרות יצאן) לא יפתור. אז יאללה...

maorna

New member
הגדרות יצאן?

התכוונת לזון=זונה ממין זכר=יצאן? לצערי אינני מכיר הגדרות יצאן... הכוונה לאיזה זוית לכוון את ה... או באיזו תנוחה להתחיל, באיזו לגמור ובאיזו תנוחה לבצע את מרבית פעולות "החישוב"? יתכן שלא התכוונת בכלל להגדרות החומרה של היצאן אלא להגדרות התוכנה שלו אבל גם כאן מצאת אותי נבוך... האם הכוונה לאוצר המילים שיעשה בו שימוש בזמן "העיבוד" או אולי לאלגוריתם המדוייק שמחפש את נקודת ה-G והאם הוא עושה זאת בזמן ( O (n במקרה הגרוע. בכל מקרה פניתי גם ל-HP והם לא הכירו את הגדרות היצאן והציעו לי לשאול בפורום שוב. עשיתי גם חיפוש בגוגל אבל הגעתי משום מה לכל מיני אתרים שהציעו לי דברים שלא קשורים ל-IPAQ שלי אם "יאללה" לא עבד אז אולי זה יעבוד
. (ד"א ביצעתי הרד רסט וגם קלין רסט אבל זה לא עזר).

יכול להיות שיימצא המטומטם שיסכים לענות לך

לי בכל אופן הזכרת למה פחות כיף כיום להכנס לפורום ולעזור לאנשים.

למעלה