IPAQ 2495 עובד לאט

guest26

New member
IPAQ 2495 עובד לאט

שלום לכולם. רכשתי לפני כחודש IPAQ 2495 עם WINDOWS MOBILE 2005,מתי שהשותי את הביצועים שלו ל 2410 (בעבודה שלי שיש לו MOBILE 2003) שמתי לב שהביצועים של המכשיר שלי הרבה יותר נמוכים מה 2110 אפילו שהזיכרון שלי יותר גדול מה2110 מהסתכלות בפורום הבנתי שהבעיה כנראה נובעת מ ה-WINDOWS MOBILE 2005 שהוא גורם להאטה רצינית ,כמו במקרה שלי. בדקתי לגבי עידכונים באתר של HP אבל דרך זו לא נתנה תוצאות. השאלה היא : האם יש עידכון ל MOBILE 2005 שיסדר את הבעיה הזאת,או שאולי כדאי להחזיר את המערכת הפעלה ל MOBILE 2003.? ואם כן כדאי להחזיר ל 2003, איזה גירסה תתאים למכשיר שלי ,ואיפה אפשר לרכוש אותה (עדיף רכישה ברשת)? תודה על זמניכם.

BravoMan

Active member
לא לא ולא.

אם HP לא הוציאה עדכון למכשיר הספציפי אז אין מה לעשות. מערכת הפעלה WINDOWS MOBILE היא לא כמו מערכות הפעלה לPC שניתן פשוט לקנות ולהתקין. היא מגיע בצורה של "ROM IMAGE" התפור במיוחד לכל מכשיר ורק יצרן המכשיר יכול להוציא עדכון. להתקין גרסה קודמת של המערכת בלתי אפשרי לחלוטין.

guest26

New member
ממש לא נכון.

אם תסתכל בזאפ תחת WINDOWS MOBILE 5 תוכל ליראות שאפשר לקנות את מערכת ההפעלה הזאת והיא עולה 189 שקל. הסתכלתי גם ב EBAY ושם אפשר לימצוא מערכת MOBILE 2003 ,אבל לא למכשיר שלי.

AYELET1

New member
ממש נכון (מה שאמר בראוו)

מערכת ההפעלה מותאתמת לןמכשיר, והיא חייבת ליהיות כזו, כי הROM מכיל גם דרייברים למכשיר . לפעמים מוכרים לוקליזציה בתור "מערכת הפעלה " (ע"ע טופ טכנולוגיות) אז או שב-EBAY מוכרים ROM שמאד עלול שלא להתאים למכשירך או שמדובר בלוקליזציה ולא זה מה שאתה מחפש

BravoMan

Active member
יש עוד אפשרות:

יתכן ומה שמוכרים (אם כי זה ממש מוזר שמוכרים זאת הZAP) הוא דיסק עדכון שעולה כ40$ אבל כמובן שמדובר בעדכון למכשיר ספציפי (יש מכשירים בודדים שיצא להם עדכון מ2003 לWM 5). באשר לEBAY מוכרים שם גם תוכנות שהן FREEWARE במקור. כדאי להזהר.

למעלה