IPAQ 2210

IPAQ 2210

שלום. הציעו לי את המכשיר הנ"ל במבצע בכ 1600 ש"ח. (אני מניח שזהו מחירו הרגיל) אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, האם מספיק לסטודנט והאם נחשב לסביר. תודה מראש

castroman

New member
תריץ חיפוש וקרא סיקורים שלו

באינטרנט, בכל מקרה מכשיר טוב בהחלט, קצת ישן אבל מספק את הסחורה, כמו כן נאמר כאן בפורום (לא יצא לי לחוות זאת אישית) שהמכשיר הוא איטי יחסית למכשירים אחרים.

AYELET1

New member
מהירות ומסך...

אחרי שעשיתי לו HARD ESET הוא בהחלט התאושש קצת עדיין רואים את שעון החול, אבל זה נסבל ללא השוואה בכלל אז נכון שהוא לא פאלם
אבל זה לא נורא לגבי המסך, ידוע לי על מי ששהתאכזב ממנו קשות בהשוואה למיו 168 למשל, שאין בו הרבה מעבר ל-GPS, אבל כנראה גם המסך טוב יותר (ואולי זו תכונה כוללת של המכשירים החדשים. אינני יודעת) (ולמי שהתאכזב מהמסך- הפתרון הוא TT3 כמובן
, או 4700 שיצא לנו לחזות במסך המדהיםםםםם שלו במפגש. אלעד- הוא מקסים!
)

raananta

New member
לפני שאתה קופץ על 2210

אני חושב שאתה צריך להגדיר דרישות ורמת מחיר שאתה מוכן להשקיע ורק אז לראות איזה דגמים אכן מתאימים לך. היתרון של ה-2210 הוא בכך שהוא יכול לעשות הכל בצורה טובה מאוד אך לא בהצטיינות וזאת אודות לחריצי ההרחבה המובנים בו. יתכן ומכשיר אחר יתאים לך יותר, על כן אנא פרט מהן צרכייך ובמקביל עשה את מה שקסטרו הציע. חוץ מזה יש בראש העמוד לינק למערכת השוואה אשר בה תוכל להעזר. בהצלחה.

למעלה