Ipaq 1910 מול DELL 5X

Yoghourt

New member
Ipaq 1910 מול DELL 5X

אני מתלבט קשות,IPAQ 1910 לעומת DELL X5 התקציב הוא 300$ ,חשוב לי שהמכשיר יכנס לכיס)פיסית וכספית) ויהיה צמוד אלי (אני מתכוון לקנות בארצות הברית) אני רוצה דגם כמה שיותר מתקדם(לא בהכרח צריך אבל רוצה !) בעיקר לקריאת Email תזכורות וניהול פגישות. האים IPAQ שנקנה בארצות הברית תומך בעברית,(שמעתי שיש 2 דגמים לארה"ב וכל השאר) אנא עיזרו לי בבחירה הקשה !!

2cookie

New member
תשובה.....

יש כאלו שמה שחשוב להם זה הסטייל והפוזה, ויש כאלה שמעדיפים מפרט טוב יותר, המעבד של האקסים כפול במהירות, יש לו הרבה יותר זכרון, יש לו שני חריצי הרחבה, ולעומת זאת, האייפאק קטנטנן, יש לו מסך בהיר, ועיצוב עדיף, בחירה שלך, אני אישית הייתי הולך על האקסים.

baruchfeder

New member
ipaq 1910 מול dell axim 5

ראוי היה לציין כי האייפאק יענה לכל הציפיות של מי שהיה עד עכשיו משתמש פאלם, אפי´ 515, כל עוד אין לו דרישות טכנולוגיות גבוהות, כמו בלוטות´ ודיסטינייטור, או יכולת הרחבה אחרים. יחד עם זאת יש לאייפאק יתרון על הפאלם ביכולת מולטימדיה, מערכת הפעלה משופרת בממשק מול תוכנת החלונות וכהנה וכהנה. האקסים יענה לכל הצרכים של האייפאק ויוסיף להם יכולת הרחבה, אך הוא מגושם יותר ופחות ידידותי בכיס במהלך יום עבודה. תקנו אותי אם אני טועה

למעלה