ipad pro - מתי יגיע לארץ?

kechel

New member
ipad pro - מתי יגיע לארץ?

אני רוצה לקנות טאבלט, ראיתי את הצגת הpro וזה נראה ממש מרשים. (לפחות איך שזה הוצג)

רציתי לשאול: מתי יהיה אפשר לקנות את זה בארץ? כמה זה יעלה? והאם שווה בכלל להשקיע עכשיו 2250 שקל בiPad Air 2, מכשיר שיהיה ממש בקרוב לא הכי עדכני? (כלומר מחירו יצנח? ואני ארגיש טמבל?)

noa_f

New member
אלו לא שאלות שהקהל הרחב בפורום יכול לענות עליהן

אני מציעה לך לשאול באיידיגיטל אם יש להם צפי כבר למכירה.
ההשערה שלי (ותוכל לקבל רק השערות כרגע) היא שזה יקרה לקראת סוף השנה האזרחית.
&nbsp
לגבי השקעה באייפד אייר 2: שים לב שיש יתרונות לאייר על פני הפרו. הוא יותר קל, הוא יותר קטן ובוודאי יהיה יותר זול. אם אתה לא מתכוון להשתמש בתכונות היחודיות לאייפד פרו (שגם אני לא מבינה למה הן יחודיות רק לפרו), הוא לא יהיה ״לא עדכני״. אני לא חושבת שאפל תשיק אייפד אייר 3 בקרוב. אם כבר, אולי רק בסביבות האביב הבא.
בדיוק אתמול דיברתי עם מישהו שלא הבין למה שמישהו ירצה להתקע עם אייפד ענקי ויקר כמו הפרו, כאשר הוא לא מריץ גם osx למשל ואיננו מחשב ״מלא״...

kechel

New member
נראה לי אני לא אמהר

גם אם הפרו יהיה יקר מידי ואני בכל זאת אקנה את אייר 2 אז המחיר חייב להיות נמוך יותר מהיום. נראה לי כדאי להמתין קצת.
&nbsp
גודל המסך זה מה שאהבתי, לא מפריע לי שהוא כבד יותר. אבל זה לא רק זה, יש לו גם מעבד חזק יותר וזה משמעותי לשימוש שלי במכשיר.

noa_f

New member
בכל מקרה אם אתה מתלבט או מתלהב מהמכשיר החדש

כדאי לחכות כדי לראות אותו ולהשוות בעצמך. אחרת, גם אם האייר 2 לא ירד במחיר או לא יהפוך ל״לא מעודכן מספיק״ אתה יכול להתחרט על הקניה

למעלה