Inventory

noam01234

New member
Inventory

באיזה תוכנת Inventory אתם משתמשים ואם בכלל? ניסתי להשתמש ב AIDA32 והיא אכן עושה עבודה מצויינת ויש לה כלים לשליטה והפקת דוחות, אך הדוחות לא גמישים, מראים המון מידע לא נחוץ (כמו יציאות טוריות ויציאות USB שממש לא מענין אותי בדוח) גם שיוצרים Custom Report. מכירים תוכנה אחרת (רצוי חינמית) שיודעת לספק מידע תמציתי בלבד? מה שאני צריך בפלט זה טבלה שתכיל את כל המחשבים עם הפירוט לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח ותוכנות מותקנות.

gadi_f

New member
יש כל מיני--->

friendly pinger asset tracker ויש גם כלי של מיקרוסופט, gpinventory

antidot

New member
שאלות

איזה נתונים אתה רוצה להפיק ? האם יש מצב לSNMP בתחנות או התקנת קליינט יעודי ?

noam01234

New member
אני בסך הכל צריך טבלה שתכיל

את כל רשימת המחשבים עם הפירוט: לוח, מעבד, זכרון, דיסק קשיח, ברטיס מסך ותוכנות מותקנות. יש מצב ל SNMP

jumpgate

New member
>>>

המידע שאתה לא מעוניין בו שייך לעמוד COMPUTER->SUMMARY. אל תכלול אותו בדו"ח.

noam01234

New member
להיפך

המידע שאני מעונין בו נמצא ב Summary וב Installed Programs אבל שאני אוסף מידע מה Summary יש יותר מדי מידע מיותר שאני לא צריך. גם אם אני מסמן בכל קטגוריה את מה שנחוץ לי אני מקבל המון מידע מיותר

noam01234

New member
>>>>

ה SUMMARY הוא בעצם תמצית של שאר הקטגוריות האחרות, אבל אני צריך טבלה שתכיל פחות מידע ממה שיש ב Summary, תסתכל בתמונה המצורפת, צילמתי את הקטגוריה Mother Board, אין לי צורך בכל הפרטים.

סופרמן!

New member
קצת לגרד את הגב עם הרגליים...

תיצור קובץ CSV תפתח אותו עם אקסל ותריץ עליו מאקרו שמוחק את כל השורות מלבד שורות 4 5 ו20 נגיד(בהנחה שהשורות קבועות תמיד בכל המחשבים).

noam01234

New member
לא חשבתי אחרת

חשבתי לייצא את הדוח לקובץ טקסט ולעשות איזה משהו קטן ב VB שימשוך מתוך הקבצים את המידע הרלוונטי. חשבתי שמישהו מכיר מגרדת חשמלית כזאת שמישהו כבר המציא בלי לעבוד קשה

זיו25

New member
תגיד לי...

האם כל התחנות הן 2000 ומעלה? אתה יכול לכתוב סקריפט שיפנה לתחנה ב WMI ויבדוק בדיוק את מה שאתה צריך. לא? בברכה, זיו.

למעלה