internal compiler error - הצילוווו

internal compiler error - הצילוווו

ויסי שוב מככב... הרקע לעניין - שימוש בnamespace std בקובץ שמכיל מחלקה ובתוכה מחלקה מקוננת (ולפני שתשאלו, אי אפשר להפריד לשני קבצים, שתיהן משתמשות אחת בשניה). יש בקובץ הזה גם הצהרת friend (אחת על השניה), אולי זה הגורם לעניין. מעבר לכך אין שום דבר אחר חריג. בשגיאה הוא מוביל אותי להגדרת האופרטור "+" עבור CString... למי פתרונים?

אלדד28

New member
אז ככה,

קודם כל, נסי לעשות REBUILD אחרי ניקוי כל הספריות וכל הקבצים הזמניים. אם זה לא עוזר, נסי לבודד את הבעיה ולהעלות לכאן את הקוד.

ChipsMan

New member
מה הגרסה של הויסי? ../images/Emo12.gif

למיטב ידיעתי ל-VC6 יש באג כלשהו עם friends, והוא תוקן ב-VC.Net.

אלדד28

New member
נועה, ניסית לעשות REBUILD?

ואם כן, תעלי את הקוד, או שלפחות תבודדי את הבעיה שלך.

ודאי

קיוויתי שאולי מישהו נתקל בזה פעם... להעלות את הקוד - לא נראה לי אפקטיבי מדי, זה אפילו לא מתועד...

ChipsMan

New member
אני נתקלתי בזה..

זה קרה לי בתרגיל בית שעשיתי שנה שעברה באחד הקורסים. באוניברסיטה היה מותקן VC6, ובבית מותקן אצלי VC.Net. באוניברסיטה זה הראה לי ולכל האנשים האחרים שעשו את התרגיל בצורה דומה את אותה השגיאה אבל אצלינו בבתים עם VC.Net זה התקמפל חלק. אם עדיין היה לי את תרגיל הבית במחשב הייתי יכול לעזור לך לאתר את הבעיה
בדקנו את הקוד שלנו המון פעמים, גם המרצה והמתרגל בדקו והם לא מצאו שום שגיאה. הגענו למסקנה שזה באג ב-VC6.

אבל קטע מתסכל הוא

שזה חייב להתקמפל באותה סביבה כמו שלהם... אתה זוכר במקרה מה גרם לזה? אמרת שהצהרת friend? כי כתבתי איזה קטע קטן עם מחלקות מקוננות והצהרת friend +שימוש בnamespace std וזה התקמפל חלק... אוף למה זה תמיד קורה לי (כל מי שהשם שלו מתחיל בק' ונגמר גם בק' מתבקש לשתוק מאחר ואני יודעת איפה הוא גר)...

אלדד28

New member
זה תמיד קורה לך, כדי...

לשמור על העירנות התכנותית שלך. וכמובן, כדי שתמשיכי לאהוב את עדה

אלדד28

New member
נתקלתי בזה פעם,

אבל אני לא זוכר איפה
אם היית מעלה את הקוד לפני שלוש שעות, היה לך פתרון עכשיו

אלדד28

New member
איייייייייייכס

סתם, סתם. אבל אפשר בבקשה לקבל את שאר הקבצים, כדי שגם אני אוכל ליהנות מזיו ה-internal compiler error? תודה

voguemaster

New member
מה לגבי SP ??

מיקרוסופט מוציאים service packs ל-VC ואני מתקשה להאמין שהם לא טורחים לתקן באגים בקומפיילר שלהם

אלדד28

New member
קודם כל, הם לא טורחים לתקן באגים

שמופיעים ב-KB..... ושנית, ברוב המקרים זה לא באמת באג בקומפיילר. זו סתם טעות של התוכניתן שמובילה לגועל נפש בקומפיילר.

annefan

New member
זה לא מדויק

מבחינת הסטנדרט, הדרישה מקומפיילר היא שהוא יהיה מסוגל לקמפל תוכנית העומדת בסטנדרט (ויש רק אחד כזה בעולם, ועוד כמה שמתקרבים). לא יותר ולא פחות. מבחינת הקומפיילר כתוכנית, הוא אמור לטפל היטב בקלט לא נכון, ולרוב הוא באמת עושה את זה. "Internal Compiler Error" זה כן באג בקומפיילר, כיוון שהוא לא הצליח להתמודד עם קלט לא נכון, או, כמו במקרה פה כנראה, הוא לא הצליח להתמודד עם קלט שהוא כן נכון. מצד שלישי, קומפיילר תריך להתמודד עם כל כך הרבה מצבים, וכל כך הרבה קלטים, שאין כמעט מצד שלא תוכל להביא אותו למצב קצה כזה. (וזה עוד לפני שהגעת ללינקר...) מה שכן מדויק זה שמיקרוסופט לא מתקנים באגים...

voguemaster

New member
איזה קומפיילר אחד ויחיד בעולם ?

כי עד כמה שידוע לי אין קומפיילר שתומך בסטנדרט ב-100 אחוז

למעלה