Interesting article

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
Interesting article

This time from Walla: about Palestinian lesbians. Heartbreaking. Not to mention some of the predictable reactions of the more enlightened Walla readers. I'm not stupid enough to read them... why make myself sick? The headings of some of the messages are enough for you to get the picture. What was I saying about Israel the other day?... Ray of light: I was alerted to this article by a posting in an Israeli lesbian forum (which will remain nameless
).​

White Dragon

New member
אוי אוי אוי

קראתי את הכתבה - ויותר מזה קראתי את התגובות. האם התגובות האלו באמת מייצגות ישראלים??? אני מתכוונת... אני לא זוכרת שישראלים היו כ"כ אידיוטים וגסים ואכזריים... האם זה באמת הלך הרוח בישראל היום או שזה ילדים בני 13 שכותבים שטויות? אני ממש מקווה שזה ילדים בני 13 כי התגובות שם ממש נוראיות. האמת שפה במלבורן יש קבוצה של הומואים ולסביות ערביות וזה נורא עניין אותי - אבל אני לא חושבת שאלך. לעומת זאת הלכתי לקבוצה של הלסביות האסייתיות (קוראים להן YELLOW KITTY - אם מישהו מכיר את החתולה היפנית מהאנימציה - מישהי הסבירה לי ש-YELLOW זה בשביל אסייתים ו-KITTY... פוסי
) וזה היה ממש אחלה - הלכנו אחרי שהוזמנו ע"י שהיא חצי סינית כמובן - לא סתם הופענו שם
וזה היה מאוד מעניין כי גם החברות האסייתיות מאוד סגורות (אבל לא אותו הדבר) ופגשנו שם זוג שהן כבר מעל 10 שנים ביחד ואף אחת מהן לא אמרה להורים - הן גרות ביחד וכשהן מבקרות את ההורים הם קוראים לבת הזוג FRIEND - כאילו הם יודעים אבל לא מדברים על זה בכלל, והן אמרו שאחרי שנים ביחד עכשיו ההורים שמים אותן בחדר אחד להתארח כשהן באות - אחרי ששנים הן היו מקבלות שני חדרים נפרדים
ולהבדיל כשגרתי בישראל הכרתי לסביות רוסיות שהיו ביחד כמה שנים ואחת מהן אולצה להתארס לבחור וכשהיא נפרדה ממנו כי היא לא יכלה לחיות בשקר הוא הכה אותה, רדף אחריה והטריד אותה עם חברים שלו - בגלל שהיא לסבית.

למעלה