Instument Checkride

Instument Checkride

היש כאן מישהו שעבר את ה-Instrument Checkride ב-FS2004? אם כן, אז יש לי שאלה על אחד מהשלבים שם...

נסה לעבור בסימולטור

השאלה היא לגבי הסימולטור. יש שם איזה חלק שכל פעם הבוחנת מכשילה אותי. היא מפנה אותי למפה כדי לבדוק את הטעות, ואני לא מצליח להבין איפה טעיתי.

avi8tor

New member
נסה להיות קצת יותר ספציפי...

אתה מצפה שאקח את ה CHECK RIDE, אכשל בדיוק באותו המקום שבו אתה נכשל, אקבל בדיוק אותה הערה ואז אענה לשאלתך ? אין לי מושג על איזה חלק במבחן אתה מדבר, עשיתי את כולו בלי שום בעיה, ולא נכשלתי. מצטער. עזור לי לעזור לך, נסה להיות יותר ספציפי, (מה היא אומרת בדיוק, באיזה מקום, באיזה שלב של הטיסה וכו') ואז אולי אוכל לענות על שאלתך.

LLEM

New member
אוקיי אוקיי

פשוט אמרת שעשית את זה באמת ולא בסימולטור... חשבתי שלא תבין... אז ככה: הקטע הבעייתי הוא בכניסה לריתוק. אחרי ביצוע Missed Approach פונים לכיוון 160 כדי ליירט את רדיאל 140 של ה-VOR תוך טיפוס ל-3000. עכשיו, עד כמה שהבנתי מהתדריך הכתוב ומהוראות הבוחנת, בחציית ה-VOR אני אמור להתחיל את הריתוק - פניית 180 ימנית (שיעור פנייה 1), דקת טיסה בכיוון ההפוך (320) ואז שוב פניית 180 ימנית כדי ליירט את רדיאל 140. סיבת הכשלון היתה שלא נכנסתי נכון לריתוק. בדקתי את המפה והכל היה בסדר. אני לא מצליח להבין מה לא היה נכון...

למעלה