Insprison6000/IBM R50e/HP Pavillion

wakshlak

New member
Insprison6000/IBM R50e/HP Pavillion

אני מתלבט מאד בין שלושת המודלים שציינתי בכותרת (ה - HP pavillion שנראה לי אני מחפש הוא ze2285EA או משהו בסגנון, חשבתי גם על ה 4140 אבל הוא נראה לי חלש יותר, לא?). מה נראה לכם הכי טוב מכולם? (גם כולל וגם ביחס למחיר). אני ממש מתלבט. אני מדבר על זיכרון חובה של 512 ולצערי הרב כולם שוקלים 2.8-3, למרות שאני מחפש משהו קל יותר. אני צריך את זה לאוניברסיטה. יש לי תקציב של 6,000 שקל פלוס-מינוס והמחשבים שציינתי למעלה הם בנתיים נראים לי הכי מתאימים למה שאני מחפש, למרות שהם כבדים מעט למה שהייתי רוצה. מה אתם אומרים? מה הכי כדאי מהם? יש רעיונות יותר טובים ממה שציינתי (בסביבות המחיר הנ"ל) והכי חשוב - אין לי מושג איפה כדאי לקנות את זה... דרך האינטרנט, דרך חנות מחשבים קטנה, אולי דרך רשת גדולה? יש למישהו המלצות?

wakshlak

New member
האם מחשבי Fujitsu נחשבים טובים?

ואמינים? איפה הייתם מדרגים אותם יחסית לדל, HP ו IBM?

wakshlak

New member
אלו לא היו הודע' שקשורות אחת לשנייה

במקרה פרסמתי אותן בהפרש של רבע שעה. ההודעה של Fujitzu ככה מושכת את כל התשומת לב מההודעה שלי. בכוונה הן לא היו משורשרות כי אלו נושאים שונים לגמרי. באחד רציתי להשוות בין דגמים בינהם אני מתלבט לקנייה וזאת ההודעה החשובה מבניהן מבחינתי ובהודעה אחרת לגמרי עניין אותי אם חברה מסויימת היא טובה.

בדף הראשי

ישנם 15 הודעות ראשיות, ולכן כאשר אתה פותח שרשור שעדין מופיע בדף הראשון יש לשרשר את שאר השאלות לשרשור הקיים על מנת לא לדחוק הודעות של גולשים אחרים לדפים אחרים.

Ixion

New member
הם בסדר גמור

אם כי לא יותר טובים מDELL, IBM וסוני. הם עושים טבלטים מצויינים, וחלקם אף מעפילים על הטבלט של IBM.

חברה טובה

IBM, DELL, HP הן החברות המובילות בשוק ולא בכדי, אך עם זאת פוג'יטסו חברה שמתפתחת מאוד בתחום הניידים לאחרונה ומציעה ניידים לא רעים עם מפרטים טובים במחירים אטרקטיבים מאוד.

wakshlak

New member
להתפשר על הפירמה לטובת מפרט?

האם כדאי לקחת לדעתך פירמה כמו זאת שהזכרתי כדי שבאותו תקציב אני אוכל להשיג מפרט טוב יותר או שבסוף זה יכול לחזור לי ובעצם אני אקבל משהו פחות טוב?

זה תלוי בך

כשאתה הולך על IBM לדוגמה אתה מקבל נייד איכותי ואמין בוודאות. כאשר קונים נייד שלא מהחברות המובילות לא תמיד זה ככה. אך במקרה של פוג'יטסו, כפי שכתבתי פוג'יטסו חברה מתפתחת בשנים האחרונות שמציעה ניידים טובים מאוד.

Mיקי_

New member
אם מדובר בפוג'יטסו, אני חושבת

שזו חברה עולה שמוציאה מחשבים טובים מאד והם בהחלט לא פשרה הם נותנים הצעות מצויינות ואיכות טובה במחירים טובים, השם שלהם יעלה עם הזמן (במיוחד שהם נכנסים רק עכשיו לשוק הישאלי ורק מפתחים שם בארץ), אתה צריך לחשוב אם השם חשוב לך כי ליבמ למשל אתה משלם מאד על השם, או המפרט. אני בחרתי ללכת על מפרט טוב עם שם עולה. ולא על שם מעולה ומפרט סביר. בחירה שלך.

תעלה מפרטים או קישורים

כדי שיהיה יותר קל לעזור כיוון שלכל דגם ודגם מס' מפרטים...

Ixion

New member
הDELL נראה לי הבחירה הכי טובה כאן

אולי תשפר לו את הדיסק הקשיח גם..

Ronnie Rocks

New member
יש לי Pavilion ואני מרוצה לאללה...

המשקל זה שיקול, אין מה לומר, וזה באמת חיסרון גדול מאוד שלו... 2.9 ק"ג...
HP Pavilion dv4056: 1.7 ג'יגה הרץ 512 ראם (שידרגתי לג'יגה ראם) 80GB צורב DVD (!) (כל הפורמטים) 4 כניסות USB Firewire Wi-Fi - g Bluetooth רשת, מודם, מיקרופון, אוזניות, S-Video כרטיס הרחבה קריאת 6 סוגי כרטיסי זיכרון יציאה למסך מחשב וכמובן, גולת הכותרת: WIDESCREEN (!) מחשב נוח, הבטריה מספיקה בין 3 ל-4 שעות, תלוי מה עושים איתו... מחשב ממש מצויין, לא נתקלתי בבעיות בלי עין הרע חחח תמונה בקשר לדגמים שציינת - תן לינקים למפרטים...

Ronnie Rocks

New member
אה... וזה גם בתקציב שלך, כנס ../images/Emo26.gif

כ-6,000 ש"ח (לפני השדרוג לג'יגה ראם... אחרי השדרוג יצא לי משהו כמו 6,800 ש"ח)

wakshlak

New member
נתתי בהודעה באמצע + שאלה על המשקל

עד כמה זה באמת מפריע? האם זה באמת כבד נורא 2.9 ק"ג? קשה לי להשוות את זה למשהו אחד, אבל האם הרגשת שזה כבד לך כשהיית מסתובב עם זה או שהתרגלת?

Ronnie Rocks

New member
מממ... ../images/Emo26.gif

תראה, תחשוב על זה שאתה הולך להסתובב איתו באוניברסיטה... היום הסתובבתי איתו בתוך תיק נשיאה... אמנם היו בתיק גם חבילת דיסקים (חבילה סטנדרטית של 25 דיסקים ללא עטיפה) וגם החוטים של המחשב ועוד כמה דברים קטנים, אבל זה היה די כבד לשאת אותו. מצד שני, בטח שזה עדיף על קלסרים גדולים, כבדים ומגושמים. גם אני מתכנן להתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הבאה, עכשיו אני בשלבי פסיכומטרי. אני שולח לך במסר אישי את מספר ה-ICQ שלי, תוסיף אותי ונדבר
רון.

Mיקי_

New member
כדאי לבדוק גם פוג'יטסו וLG

הנה: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2173&catcode=211 http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2322&catcode=211 http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2371&catcode=464 הLG מגיע עם 3 שנים אחריות, ככה שעולה קצת יותר, אבל אם תשווה עם המחיר של האחריות עולה פחות... כדאי להשוות מחירים בזאפ, לא היה לי כח לחפש בזאפ פשוט

Jan22

New member
תראה ...

התקציב סביר יחסית ,כמו כן לאחרונה שמתי לב שמכרזים שמים דגמים ממש טובים חזקים ולבסוף אנשים יוצאים עם היד על העליונה ולוקחים אותם במחירים מצחיקים . כמובן צריך לדעת איפה להמר ,שלא ליפול על מישהו כמו נתי סקאל שרימה אנשים רבים ,אלא לבדוק מכרזים עם רפוטיישן טוב כגון וואלה-שופס או באי-פור-לס . **בנוגע למשקל - תראה ככל שאתה יורד במשקל המחיר עולה וכמות הרכיבים שהנייד מכיל יורדת .למשל - לא תמצא נייד ששוקל קילו ורבע עם מעבד 2GHZ סנטרינו 1GB ראמ 80GB הרדיסק צורבDVD וכרטיס מסך NOT SHARED מסיבה פשוטה שזה צורך משקל - דגם כמו הנ'ל ישקול בסביבות ה2.5 ק'..

למעלה