insisting of taking what i love and

insisting of taking what i love and

היי. אני פשוט לא מבין אותכם. הפורום הזה, האנשים שמתכתבים פה, אתם מתעקשים לקחת את המוזיקה שאני אוהב ולקטלג אותה. וזה נובע מתוך טיפשות. למי אכפת איך יקראו לסליפנוט, דת` מטאל ניו מטאל או רוק כבד ? אתם חייבים לקחת הכל ולהכניס הכל לקטגוריות כדי להרגיש טוב עם עצמכם, ואם מוזיקה היא נופלת בקטגוריה שאתם לא אוהבים, אז לא תאהבו את המוזיקה, אפילו אם מי שהמציא את הקטגוריה הוא טיפש בדיוק כמוכם. מטאל - רוק כבד -------------- כאנשים וכרוקרים , תחליטו בשבילכם , אל תיפלו לתוך קטגוריות מטומטמות, כי אתם עושים דבר נורא פשוט - מחלקים את עצמכם לקטגוריות. Wear the grudge like a crown calculate what we will or will not tolerate

D.B

New member
תמיכה מלאה בחברי לנגינה...

מה זה באמת משנה?? פשוט תקשיבו תהנו ותחלקו דעות, זה כמו לריב על אילן היוחסין של משפחה מטלנובלה ספרדית בVIVA.... כולם ילדים של כולם, כולם יצאו מתוך כולם, האמא שכבה עם הדוד, הסבא עם האחינית, המטאל עם הבלאק, הדום והניו מטאל עשו אורגיה על הדת`... עזבו אותכם... פשוט תקשיבו ותהנו.. (יאללה...איזה דימויים, דימויים כדורבנות..) גיא

Distorted...

New member
חחח...

מגניב..... אולי נפתח פורום DISTORTED? סתם.... גם אני מצטרף לדעותיכם, קולגות שלי, אומנם אני אוהב זרמים/תתי זרמים בתחום המטאל, אבל אין לי שום בעיה לקבל את כל המוזיקה הזאת כזרם אחד, ללא קטילות של אנשים אחרים לגבי הטעם המוזיקלי שלהם. אגב - נושא לא קשור - מה הייתה החזרה הזאת היום קיבינימט? רפיש

antichrist

New member
נכון!

וגם האמתי, שזה די מתיש לקטלג אותם, ואל תגידו לי שזה ממש מעניין לקטלג אותם?

למעלה