שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן ועדיין לא קבלתי תשובה נקודתית: מה ההבדל בין ערוץ ה -Send לערוץ ה-Insert? למקרה הספציפי שלי: אני מעוניין להכניס אפקט לשירה ומעוניין בקטע מסויים להפסיק\להנמיך אותו,(כמובן עם האוטומציה). עם איזה ערוץ אני משתמש?ולמה לא האחר? תודה שי
עם תכניס אפקט על ערוץ הin שלך הוא יקבל את הצבע של אותו האפקט שאותו הכנסתה על הערוץ. אבל עם תכניס אפקט בערוץ send ותישלח אותו אל ערוץ הinsert ככה גם ישאר לך הצבע האורגינל של הסאונד וגם תהייה לך אפשרות לקבוע את העוצמה של האפקט שאתה רוצה לישלוח אל הסאונד המקורי
מה שאתה אומר זה שבמיקרה שציינתי צריך להעביר אותו ב-Send?אין אופצייה שליטה על האפקט ב-Insert?אתה בטח יודע שערוץ ה-Send צורך הרבה זיכרון! זאת הסיבהשאני שואל את השאלה הנ"ל
מה שאתה שואל כרגע זו שאלה אחרת. בכול מיקרה אפשר לעשות בשני דרכים ושניהם גובלים באוטומציה 1 זה לכבות ולהדליק מתי שצריך ו2 זה דרך כפתור הmix שנימצא בתוך כול פלגין והוא נימדד באחוזים (0%ללא השפעה)
Send -אפשרות לטעינה של אפקט אשר מתפרשת על כל הערוצים במיקסר ויש שליטה מכל ערוץ לשלוט באפקט שטענת בסנד..נאמר שקבעת קומפ" ברמה מסויימת בסנד ויש לך 5 ערוצים של תופים ,אז תפתח להם את אותו הקומפ" שקבעת מלכתחילה.. Insert- אפשרות לטעינת אפקטים לכל ערוץ בנפרד.